Leonardo DiCaprio Joker Filminde Oynayabilir

Leonardo DiCaprio Joker Filminde Oynayabilir

Leonardo DiCaprio Joker

Leonardo DiCaprio Joker

Son zamanlarda, yeni bir Joker kökenli filmde efsanevi film yapımcısı Martin Scorsese’nin yapımcı olarak yer aldığını öğrenmiştik. Şimdi yeni bir rapor, potansiyel yayın alanındaki film hakkında daha heyecan verici ve ilginç haberlere sahip. 

Kaynaklar The Hollywood Reporter’a Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio‘nun Joker oynamak için göz kırptığına dikkat çekti. DiCaprio’ya hiçbir teklif yapılmadı, dolayısıyla bu herhangi bitmiş bir anlaşma değildir; THR ayrıca, Scorsese’nin anlaşmasının kesinleşmediğini bildirdi. 

DiCaprio‘nun filmde olması için uzunca bir zaman gibi görünüyor, ancak ne olursa olsun bunu düşünmek heyecan verici bir olasılık. THR, “DiCaprio’nun filmde olma ihtimali zayıf olabilir ancak girişimi, Warners’ın ciddi film yapımı için ciddi film yapımcıları kiralamak istediği yönünde bir sinyal gönderiyor” dedi. 

Scorsese ve DiCaprio The Departed (Köstebek), Gangs of New York (New York Çeteleri), The Aviator (Göklerin Hakimi) ve The Wolf of Wall Street (Para Avcısı) gibi birçok ünlü filmde birlikte çalıştı. Yeni Joker filmi The Hangover‘ın Todd Phillips tarafından yönetilecek. 

Jared Leto, Suicide Squad‘da Joker rolünü oynadı ve kendi devam filminde rolünü tekrar canlandıracak ama yeni Joker kökenli filmdeki Joker rolünü canlandırmayacak. Kaynaklar THR’ye, iki Joker olma ihtimalinin olmasından dolayı Leto’nun mutsuzluğunu CAA temsilcilerine  bildireceğini söyledi. 

Peki siz, Leonardo DiCaprio’nun Joker rolünü oynamasını ister misiniz? Görüşlerinizi forum sayfamızda bildirebilirsiniz