Fallout 2 Sistem Gereksinimleri

Fallout 2 Sistem Gereksinimleri

Fallout 2

Fallout 2

Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game, Black Isle Studios tarafından geliştirilen ve Interplay Productions tarafından Eylül 1998’de yayınlanan açık oyun dünyasında oynanan rol yapma oyundur. Oldukça büyük bir oyun dünyasına ve çok daha kapsamlı bir hikayeye sahipken, Fallout’dakilere benzer grafik ve oyun mekaniğini kullanır.

Oyunun hikayesi, Fallout olaylarından 80 yıl sonra ve savaştan 164 yıl sonra 2241’de gerçekleşir. Orijinal kahramanın soyundan gelen hikâyenin öyküsünü ve onların Garden of Eden Creation Kit (GECK) olarak bilinen eski bir çevre restorasyon makinesini bularak ilkel kabilesini açlıktan kurtarmaya yönelik arayışlarını anlatır.

Oyuncu, savaşa girinceye kadar irade ile hareket etmekte serbesttir. Savaş, onlara hareket etmek, ateş etmek, ekipmanlarını kontrol etmek, yeniden yüklemek ve benzerleri için bir dizi aksiyon puanı verir. Oyuncu zarar görmeden ayakta kalırsa, eylem noktaları restore edilmiş olur. Yaralanmalar ve zehirler, hem tek bir dönemde hem de savaş sonlanana ve oyuncunun tedavisi tamamlanıncaya kadar yarı-kalıcı olarak edinilebilecek eylem puanlarının sayısını azaltabilir. İşlerin veya görevlerin yerine getirilmesi ve tamamlanması, oyuncuları karakterlerini seviyelendirebildikleri deneyimsel puanlarla ödüllendirir ve kıyamet sonrası dünyaya kıyasla daha tehlikeli hale getirmek için yararlı paralar uygularlar. Oyuncunun eylemleri gelecekteki hikaye veya oyun fırsatlarının ne olduğunu belirtir. Alkol tüketimi, uyuşturucu kullanımı ve sex gibi olgun temalar vardır.

Fallout 2 Sistem Gereksinimleri

Mimimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows
 – İşlemci: Pentium 90Mhz veya daha hızlı
 – Bellek: 16 MB
 – Ekran Kartı: SVGA
 – Sabit Disk: 565 MB
 – Ses Kartı: DirectSound veya SoundBlaster Uyumlu