Fallout 3: The Pitt’in hayran yapımı remakesinin Fallout 4 motoru ile 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Fallout 3: The Pitt’in hayran yapımı remakesinin Fallout 4 motoru ile 2024 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor.
The Capital Wasteland Team'den Pitt Remake
The Capital Wasteland Team’den Pitt Remake

The Capital Wasteland Team, Fallout 3 hayranları topluluğu, Fallout 4‘ün Creation Engine oyun motorunda Fallout 3 remake’i üzerindeki çalışmalarıyla biliniyor ve 2024 yılı için planlarını paylaştılar ve gerçekten büyük olacağı anlaşıldı.

Ekip şu anda Fallout 3 genişleme paketi The Pitt‘i Fallout 4 için bağımsız bir global modifikasyon olarak aktarmak üzere çalışıyor, benzer şekilde Point Lookout remake’i için yaptıkları gibi. Modifikasyonun ana konusu ve ortamı değişmeyecek (evet, tekrar 100 çelik talaşı bulmanız gerekecek), ancak bazı diyalogların değişebileceği beklenebilir, çünkü yaratıcılarının düşüncesine göre, Fallout 3’ün Lone Wanderer’ı hiç Pitt’e gitmedi ve dolayısıyla tüm çatışmayı Fallout 4’ün kahramanı Survivor çözecek. Yazarlar ayrıca orijinal oyunun içermeyen bazı gizli ögelerin olacağını vaat ediyorlar.

Fallout 3: The Pitt'te Pitt
Fallout 3: The Pitt’te Pitt

Yazarlar bu modifikasyonun fragmanını 3 Şubat’ta göstereceklerini ve tam sürümün piyasaya sürülmesinin belirli bir tarih olmaksızın yıl sonuna kadar beklediklerini vaat ettiler. Şu anda ekip, uygulayabilecekleri özel LOD nesneleri ile ilgili bir sorunla karşı karşıya, ancak diğer konularla çok meşguller.

The Capital Wasteland Team, gelecekteki remake içerikli modlarını düzenli olarak piyasaya sürdüklerini belirtti. Takımın en büyük yayını, Fallout 4 oyun motoruna Fallout 3: Point Lookout‘un tam transferi, sitemizden indirebileceğiniz.

The Pitt‘in hikayesi, köle tacirleri tarafından yönetilen ölü bir şehir olan Pittsburgh’un hikayesini anlatıyor. Fallout 3‘ün yanı sıra, şehir ayrıca Fallout 76‘da da yer alıyor, ancak oyuncuların Fallout 3‘te yer almayan bir bölge keşfetmeleri gerekiyor.