Funco Oyuncaklarının “Deadpool ve Wolverine” Filmindeki Karakterlerden Biri Açıklandı

Funco Oyuncaklarının “Deadpool ve Wolverine” Filmindeki Karakterlerden Biri Açıklandı

Oyuncak üreticisi Funco Pop, yeni oyuncak serisini tanıtarak yaklaşan Deadpool ve Wolverine filminin bir karakterini yanlışlıkla açıkladı gibi görünüyor. Daha fazla metin film hakkında spoiler içerebilir.

Spoiler

Oyuncak serisinde Lady Deadpool karakteri yer alıyor – büyük olasılıkla diğer Deadpool varyasyonları olan Baby Pool, Kid Pool, Dog Pool ve Head Pool ile birlikte filmde görünecek, ki bunlar daha önce filmin resmi tanıtım afişinde belirmişti.

Söylentilere göre, bu role dair iki ana aday var: Blake Lively ve Taylor Swift. Hayranlar, yönetmenin Lively’yi seçeceğini umuyor, çünkü o Ryan Reynolds’un eşi. Hayranlara göre, Reynolds’un eşinin kendi karakterinin kadın versiyonunu oynaması sembolik olurdu. Ayrıca, Lively’nin kocasına ve Deadpool’un sevgilisi Vanessa’ya karşı kıskançlığıyla ilgili şakalar yapılmasına da imkan tanırdı. Ancak film yönetmeninin hangi aday üzerinde karar kıldığı henüz bilinmiyor.

Filmin yönetmeni Sean Levy. Filmin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney ve diğerleri. Film dünya prömiyerini 26 Temmuz 2024 tarihinde yapacak.