Fallout 4 PC Güncellemesi Creation Club

Fallout 4 PC Güncellemesi Creation Club

Fallout 4 PC Güncellemesi

Fallout 4 PC Güncellemesi

Creation Club’ın yanı sıra, düzeltme ekinde bazı hatalar da giderildi ve Günün Mesajı eklendi. 

Özünde, Creation Club Bethesda’nın yeni içerikten ve modlardan para kazanma girişimi. Bethesda, Skyrim’deki ücretli mod tartışmalarını takiben bu hizmeti bir çeşit uzlaşma olarak ilan etti. Bethesda, para kazanmaya başlamasına yardımcı olmak için topluluktaki üst düzey yöneticilerle birlikte çalışmaya başladı. 

Creation Club

Tüm içerik Creation Club için özel olarak oluşturulmalıdır; Bethesda, web sitesinde mevcut modların ücretlendirilmemesi için yenilenmeyeceğini belirtiyor. Buna ek olarak, bu yeni içerik Bethesda’nın QA sürecinden geçecek ve tüm modlarla uyumlu olacaktır. Pete Hines Twitter’da Creation Club içeriğinin modlardan çok mini DLC’lere benzediğini söyledi. 

Creation Club içeriği başlangıcında tüm oyuncular Bethesda’nın dijital para birimi olan 100 kredi alacaklar. Ek kredi, dijital vitrinlerde satın alınabilir. Biraz kafa karıştırıcı bir durum ve içerik oluşturucuları içeriği tüm platformlarda serbest bırakana kadar nasıl çalıştığını tam olarak bilemeyeceğiz. Bethesda bugün, “Creation Club’ı kendiniz denemekle anlamanız daha kolay” dedi.

Creation Club’ın yanı sıra, bu güncelleme bir kaç başka özellik daha ekliyor. Günün oyun içindeki Bir Mesajı, ESL dosya biçimini destekleme, yama sürüm numaraları ve oyun içi Mod Ayrıntıları sayfasındaki notlar gibi özellikler var. Ayrıca, bir sürü hatayı düzeltir ve modları açma ve kapatma ile ilgili kararlılığı artırır. 

Güncelleme şu anda Steam ile beta halinde sunulmaktadır; Fallout 4 için Steam menülerine girmeli ve yüklemek için beta güncellemeyi manuel olarak seçmelisiniz. Creation Club PS4‘e ve Xbox One‘a da yakında gelecek. Ayrıca Eylül’de konsolar ve PC’ye ilişkin Skyrim: Special Edition için yayınlanması da planlandı.