Lords of the Fallen için Patch 1.1.560 Performansı Optimize Ediyor ve Yeni Grafik Ayarları Ekliyor

Lords of the Fallen için Patch 1.1.560 Performansı Optimize Ediyor ve Yeni Grafik Ayarları Ekliyor

Hexworks, Lords of the Fallen oyunları için yeni bir güncelleme yayınladı. Yeni 1.1.560 yaması oyunu herhangi bir PC donanımında daha akıcı hale getiriyor ve sinematik grafikler için yeni bir ayar ekliyor.

Son birkaç ay boyunca geliştiriciler oyun üzerinde kapsamlı bir optimizasyon üzerinde çalıştılar. Bugünkü güncelleme ise optimizasyona daha fazla ivme kazandırıyor. Bu sayede oyun, kullandığınız aynı ayarlarla daha akıcı bir şekilde çalışmalıdır.

Ayrıca, Hexworks, sinematik grafikler için yeni bir ayar ekledi. Bu yeni ayar, oyuncuların Unreal Engine 5’in gücünden tam anlamıyla yararlanabilmesi için en yeni ve en güçlü ekipmanlarla uyumludur. En azından bu geliştiricilerin iddiası budur.

Hexwork ayrıca Düşük Grafikler profili için grafik ayarlarını ayarladı. Bu, düşük maliyetli PC’ler için ek bir performans artışı sağlamalıdır.

1.1.560 güncellemesi ayrıca sistem yönetim aracı ekliyor. Bu araç, kopyaların (büyüler, görev ögeleri vb.) envanterinizle nasıl etkileşime girdiğini etkileyecektir. Bu güncelleme ile birlikte envanterinizdeki herhangi bir kopya otomatik olarak silinecektir.

Değişikliklerin tam listesine buradan ulaşabilirsiniz.