Yeni Rainbow Six Siege Güncellemesi 6 Operatörü Yeniden Dengeliyor

Yeni Rainbow Six Siege Güncellemesi 6 Operatörü Yeniden Dengeliyor

Rainbow Six Siege Güncellemesi

Rainbow Six Siege Güncellemesi

Ubisoft, Şubat ayındaki Rainbow Six: Siege güncellemesinin tam yama notlarını açıkladı. Y3S4.2 Yaması ilk önce PC için 5 Şubat’ta başlayacak ve daha sonra 6 Şubat’ta konsollara gelecek.

Bu yeni güncelleme öncelikle Operatörlerin ne sıklıkta seçildiklerine ve kazanma oranlarına bağlı olarak yeniden dengelenmeye yöneliktir. Her Operatörün son güncellemeden sonraki performansı, Siege‘nin ana web sitesinde yayınlanan bir blog yazısında ana hatlarıyla belirtilmiştir. Şu anda, Caveira‘nın kazanma oranı çok yüksek ve Ubisoft, “ona karşı oynamak için sinir bozucu” olarak nitelendiren insanların raporlarını aldığını söyledi. Sonuç olarak, hasar çıktısının azalması ve uğraması gereken geri tepme miktarının artmasıyla birlikte oldukça büyük değişiklikler alıyor.

Clash aynı zamanda bazı önemli değişiklikler alıyor. Ubisoft, Operatör ile “memnun değil”, çünkü son güncellemede kendisine yapılan düzeltmeler, onun düşük performansını iyileştirmek için çok az şey yaptı. Bu nedenle, Clash daha fazla parlatılıyor, silahının ateş hızı tam otomatik olarak artıyor. Bu, birkaç diğer değişiklikle birlikte, Clash’ı oyuncular için daha uygun bir seçenek haline getirecektir. Çünkü takım arkadaşları yardım edene kadar onu kendi başına tutacak kadar güçlü olacak şekilde tasarlandı.

Kaid, Rook, Nomad ve Doc da aynı şekilde yeniden dengeleniyor, ancak değişiklikleri Caveira ve Clash kadar yoğun değil. Yama aynı zamanda birkaç Operatör, iki çok oyunculu mod, genel oyun ve kullanıcı deneyimi için uzun bir hata düzeltmesi uygular. Bu yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.