Fallout 76 Sınırlı Süreli Özel Paket Satışı Yapıyor

Fallout 76 Sınırlı Süreli Özel Paket Satışı Yapıyor

Fallout 76 – E3 Bonus Atom Bundle

Fallout 76 - E3 Bonus Atom Bundle

Bethesda, E3 2019 basın toplantısında bu hafta Fallout 76’yı 17 Haziran’a kadar ücretsiz yapacağını duyurdu. Stüdyo, oyunu hiç denemeyen ya da önceden vazgeçenleri yaşam kalitesi güncellemeleri ile geri kazanmayı umuyor. Oyun aynı zamanda oyunu benimseyenler veya sadece iyi bir anlaşma isteyen oyuncular için özel bir E3 paketi sunuyor.

E3 Bonus Atom Bundle 10 dolara maloluyor ve size bir Elder’s Battlecoat ve 6 tamir takımı ile birlikte 1500 Atoms veriyor. Bu paket 8 Temmuz’a kadar satışa sunulacak ve ücretsiz deneme sona erdikten sonra size bolca zaman tanıyacak.

100 Atoms genellikle yaklaşık 1 dolara eşittir. Örneğin 500 Atoms paketi 5 dolara mal oluyor. Alışıldık 10 dolarlık paket, 500 yerine yalnızca 100 bonus Atoms verir ve kozmetik veya herhangi bir tamir takımı içermez. Yani genel olarak bu, genellikle mevcut olandan çok daha iyi bir anlaşma, bu yüzden sadece bir kez satın almak mümkün.

Ücretsiz denemenin zamanlaması Nuclear Winter adı verilen yeni bir Battle Royale modunun başlatılmasıyla birlikte geldi. Ayrıntılara buradan göz atabilirsiniz. Basın toplantısında stüdyo, Wastelanders’ın bu sonbaharda geleceğini açıkladı.