Fallout 76’da Fil Spencer Kampına Nükleer Bomba Düştü

Fallout 76’da Fil Spencer Kampına Nükleer Bomba Düştü

Xbox hayranları, Bethesda stüdyolarının kapatılmasıyla ilgili şok edici haberlerin ardından Xbox patronu Phil Spencer’a intikam almanın benzersiz bir yolunu buldular: Fallout 76’daki kampını yok ediyorlar.

Oyuncular oyun içinde uzun bir dizi görevi tamamlayarak Appalachia’da nükleer bombaları fırlatma yerlerine erişebilirler. Bu bölgeyi aktive ederek haritadaki belirli noktalara nükleer bombalar yönlendirebilirler.

Bir oyuncu, Phil’i açık dünyada karşılaştı ve 1’e 1 dövüş teklif etti, ancak Spencer reddetti ve yoluna devam etti. Oyuncu durumu kabullenmeyerek kampına nükleer bomba attı.

Bir Reddit kullanıcısının ifadesine göre, nükleer bombalama kampınızı yok eder. Ancak “yeterli malzemeniz varsa, birkaç tıklamayla onu yeniden inşa edebilirsiniz.” Ayrıca bu süre zarfında iyi eşyalar taşıyan yüksek seviyeli düşmanlar belirebilir.” Peki, biri oyun içinde kampınızı yok edebilir mi? Kullanıcı Tenalp şunları yazdı:

Bu kolay değil. Bir kampı yok etmenin (hile olmadan) tek yolu, bir zindanı tamamlamak ve nükleer bombayı fırlatmaktır. Bunu yaptığınızda, tüm sunucuya bir bildirim gider ve ardından geri sayım başlar, bu da kampınızı taşımanız veya başka bir kampa geçmeniz veya sadece başka bir sunucuya geçmeniz için yeterli zaman tanır. Ayrıca, belirli bir noktaya ulaştığınızda, muhtemelen kampınızın tamiratı için malzemeniz olacaktır (muhtemelen mahsul dışında), bunu yapmak için neredeyse yıkılmaz CAMP cihazınızdan tek bir işlemle yapabilirsiniz.

Bu bir şeyleri değiştirir mi? Herhangi bir şeyi değiştirir mi? Yakın zamanda işsiz kalan birçok geliştirici için verilen zararı geri alacak mı, ya da Spencer’ın görüşünü değiştirecek mi? Hayır. Ancak birilerine biraz rahatlık sağlayabilir ve mağdur olmuş geliştiriciler için gerçek insanların tarafını gösteren iyi bir sinyal olabilir.