Fallout 76’in Yeni Videosu, Skyline Valley Güncellemesine Adanmış: Yeni Konumlar, Canavarlar ve Daha Fazlası Geliyor

Fallout 76’in Yeni Videosu, Skyline Valley Güncellemesine Adanmış: Yeni Konumlar, Canavarlar ve Daha Fazlası Geliyor


Fallout 76, her yeni güncelleme ile gelişmeye devam ediyor ve Bethesda, yakın gelecekte hız kesmeyi planlamıyor gibi görünüyor. Geliştiricilerin yeni bir önizlemesi bize Skyline Valley genişleme paketine bir göz atmamızı sağlıyor, detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Skyline Valley genişlemesinde Fallout 76 haritasının uzak köşelerini genişleten birçok yeni bölge yer alacak. Terk edilmiş konvoy, Shenandoa Nehri ve Mary Rock Tüneli – bu genişlemede keşfedilecek ve kontrol edilecek birçok şey var. Ayrıca sizi 63 numaralı gizemli depo ve Hugo Stoltz adlı NPC’nin de yer aldığı yeni bir görev hattı bekliyor, ki oyunun ilerleyen hikayesinde önemli bir rol oynayacak.

Ayrıca, oyunun içinde hava efektleri gibi yeni öğeler de bulunuyor, örneğin aydınlatma, ayrıca fırtına devleri ve vampirler gibi yeni düşman türleri, haritada dolaşırken görebileceğiniz düşmanlar arasında bulunuyor. Skyline Valley, önemli içerik sunuyor gibi görünüyor ve geliştirici bu güncellemeyi haziran ayında piyasaya sürmeyi planlıyor.