Fallout 76’nın Oyun İçi Etkinlikleri 2019 Başlarında Başlayacak

Fallout 76’nın Oyun İçi Etkinlikleri 2019 Başlarında Başlayacak

Fallout 76 Etkinlikleri

Fallout 76 Etkinlikleri

Bethesda, Fallout 76‘nın canlı oyun içi etkinliklerinin önümüzdeki yılın başlarında başlayacağını doğruladı. Tek bir haftada bir seferde bir sürü grup olacak, bunun dışında ne yapacakları hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmadı.

“2019’un başından başlayarak, bir hafta boyunca gerçekleşecek çeşitli oyun içi etkinlikleri yayınlamayı planladığımızı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu etkinlikler her seferinde farklı olacak ve genellikle küçük bir buff sağlayacak veya normal oynanışta ilginç bir bükülme oluşturacak.”

Bir süredir Fallout 76’nın canlı bir maçtan nasıl yararlanacağını merak ettik. İyimser şekilde düşünürsek, sınırlı sayıda patronlar ya da oyuncuları takımlara teşvik eden görevler için potansiyel sunabilir.

PC versiyonu ile ilgili önemli sorunlara rağmen, Fallout 76 ile hala uzun süren eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Oyunun dünyası, Bethesda’nın önceki RPG’lerini, ince hazırlanmış ortamları, keyifli silahları, işçiliği ve şaşırtıcı küçük hikayelerini ortaya çıkarmak ve araştırmak için sevdiğiniz şeylerin çoğunu koruyor.