NBA Formaları Bu Hafta Fortnite'a Geliyor

NBA Formaları Bu Hafta Fortnite'a Geliyor

Fortnite ve NBA, bu hafta başlayacak bir geçiş etkinliği için ortaklık kurdu. Fortnite x NBA olarak adlandırılan Crossover, 2021 NBA sonrası sezonun başlangıcına denk geliyor. Epic Games, popüler battle royale oyunlarından biri olan Fortnite için resmi 30 NBA formasının oyunda yer alacağını açıkladı. 

Yapılan resmi açıklamalara göre oyunseverler 21 Mayıs 2021'den itibaren oyun içi mağazada satışa sunulacak ve ardından 25 Mayıs 2021'de oyuncular, NBA temalı deneyimlere ve içeriğe erişmek için Fortnite'ın Yaratıcı Modunda bir “NBA Karşılama Merkezi” ni ziyaret edebilecek. 

Shooting Donovan Mitchell ve oyun kurucu Trae Young, oyuncuların en sevdikleri eşyalarla birlikte satın alabilecekleri dolapları da seçti. Etkinlik, takım başına 15.000 oyuncunun NBA takımlarına kaydolabileceği ve liderlik tablosu mücadelelerine katılabileceği beş günlük Takım Savaşları da içerecek. 550.000'e kadar oyuncu “hayran” olarak katılabilir ve ödül ve V-Papel kazanma şansına sahip olabilir. 

Daha öncede 32 NFL takım formasının hepsinin oyunda kostüm olarak kullanılabilmesi için NFL ile ortaklık kuran Epic Games ve Fortnite geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarda 2018 Kasım ve Aralık'ta toplam 3.3 milyon NFL takım forması sattıklarını duyurdu.