Fallout 76’nın Yeni Wild Appalachia Yaması Çıktı

Fallout 76’nın Yeni Wild Appalachia Yaması Çıktı

Fallout 76 Wild Appalachia

Fallout 76 Wild Appalachia

Fallout 76‘nın son yaması olan Wild Appalachia, PC, PS4 ve Xbox One için çıktı. Konsolda yaklaşık 5.5 GB ve PC’de 9 GB’ın biraz altında olan yama yeni bir Project Paradise etkinliği ekliyor, challenges ve C.A.M.P ile ilgili çeşitli hataları giderir ve oyun performansını arttırır.

Yamanın temel özelliği, Project Paradise etkinliğinin tanıtımıdır. Oyuncular binanın altındaki laboratuvarları keşfetmek için Arktos Pharma ile birlikte çalışacaklar. Laboratuvarlara seyahat etmek ve deneylere katılmak yeni ganimet ve tecrübe ile sonuçlanacaktır. Ancak ufak bir uyarı: Karşılaşılan düşmanların seviyesi 50+ olacak, bu yüzden oyuncuların aşağı inmeden önce yer üstünde keşif yapmaları tavsiye ediliyor.

Bununla birlikte, Wild Appalachia yaması C.A.M.P., challenges, eşyalar ve görevlerle ilgili bir dizi hata düzeltmesi ve performans sorununu ele almaktadır. İki büyük düzeltme, Player Vending Machines’e ve sık sık PC çökmelerinden sonra sonsuz yükleme etrafında merkezlenir. Bu yama her iki oluşumu da ortadan kaldıracak ve oynanışı etkili bir şekilde dengeleyecektir.

Wild Appalachia tam yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.