Fallout Dizisinin Başlangıcı Biraz Daha Erken Olacak ve İlk Bölüm Ücretsiz Olarak İzlenebilecek

Fallout Dizisinin Başlangıcı Biraz Daha Erken Olacak ve İlk Bölüm Ücretsiz Olarak İzlenebilecek

Kült oyun serisi Fallout’un hayranları bu hafta post-apokaliptik dünyanın bir uyarlamasını dizi olarak görmesi gerekiyordu. Bugün, şovun yapımcılarının planlarının biraz değiştiği ortaya çıktı. Daha önce dizi uyarlamasının prömiyerinin 11 Nisan Perşembe günü gerçekleşeceği planlanmıştı, ancak şimdi bu tarih bir gün öne alındı. Fallout dizisinin yayın tarihi 10 Nisan’a ertelendi, ancak bu hayranlara sunulan her şey değil.

Tam dizinin prömiyer tarihinin neden değiştirildiği tam olarak anlaşılamamaktadır. Bununla birlikte, hayranlar şimdi Bethesda stüdyosundan sevdikleri oyunun uyarlamasının kalitesini biraz daha erken deneyimleyebilirler. Bildirildiğine göre, tüm Fallout bölümlerinin 10 Nisan’da Moskova saatiyle 4:00’te Prime Video’da yayınlanacağı belirtiliyor.

Bu video hizmetine abonelik ücretlidir, ancak herhangi biri ilk bölümü izleyebilir. Dizi yapımcıları, birçok yayıncının ve içerik üreticisinin prömiyer günü Twitch kanallarında ilk bölümü yayınlamalarına izin vermiştir. Dizi prömiyer gününde bu bölümü Twitch üzerinde izleyebileceksiniz.

Hatırlatmak gerekirse, daha önce CX404 adındaki bir köpeği tanıtan eğlenceli bir teaser yayınlanmıştı.