Fallout Geliştiricisi Todd Howard, Oyun Serisinde Favori Anısını Açıkladı

Fallout Geliştiricisi Todd Howard, Oyun Serisinde Favori Anısını Açıkladı

İlginçtir ki Bethesda Game Studios’un neredeyse tüm oyunlarında bu tür sembolik sahneler bulunmaktadır.

Bethesda Game Studios’un yapımcısı ve oyun tasarımcısı Todd Howard, Fallout’un uyarlamasındaki en sevdiği anı hakkında konuştu. Ona göre, Lucy’nin sığınaktan ilk kez çıkış sahnesi en çok hoşuna giden sahnelerden biridir. Karakterin güvenli ortamdan açık dünyanın tehlikelerine geçişinin önemli bir anının yapımcıları mükemmel bir şekilde gösterdiğini belirtti.

Lucy’nin ilk kez dışarı çıktığı anı çok seviyorum. Görsel olarak gerçekten çok güzel oldu.

Sığınaktaki devasa kapının açılması ve güneş ışığına çıkış her zaman Fallout deneyiminin önemli bir parçası olmuştur. 2021 yılında oyun tasarımcısı, benzer sembolik anların Bethesda’nın tüm rol yapma oyunlarında bulunduğunu belirtti.

Her zaman bir “dışarı çıkma” anımız vardır.

Howard, serinin dünyasına sadık kalacak ve aynı zamanda daha önce anlatılmamış hikayeleri tekrarlamayacak bir dizi istedi, çünkü onun için dizi yeni bir oyunun bir türü gibi görünüyordu. Hayranlara yeni deneyimler sunmak önemliydi. Ve showrunner’ların bunu başardığını düşünüyor.

Fallout 11 Nisan’da yayınlandı. Eleştirmenlerden ve izleyicilerden aldığı yüksek puanlar ve izlenme sayılarıyla Amazon’un en başarılı projelerinden biri haline geldi. Rusya’da da rekorlar kıran bir dizi oldu: oyun uyarlamaları arasında en popüler olanıydı. Bu küresel başarı dalgasıyla ikinci sezon için de yenilendi.