Fallout serisinin yaratıcısına dizi setleri çok beğenildi: “Görsellere o kadar kaptırdım ki bir kez daha izleyeceğim”

Fallout serisinin yaratıcısına dizi setleri çok beğenildi: “Görsellere o kadar kaptırdım ki bir kez daha izleyeceğim”

Birkaç aylık beklemenin ardından Fallout dizisi nihayet başladı. Popüler evren üzerine kurulu olan Amazon uyarlaması sadece eleştirmenlerden değil, hayranlardan da çok olumlu eleştiriler aldı. Fallout 1 ve 2’nin yaratıcısı Tim Cain de diziye çok etkilendi.

Legendar bir geliştirici, hayranlara Hollywood’daki dizi galasını anlattığı yaklaşık 17 dakikalık bir video yayınladı. İlgilendiği gösterimde, Kane’ın dikkatini büyük ölçüde çekti ve dizinin ilk iki bölümü anında ondan geçti.

Özellikle setleri çok beğendiğini belirten Cain, kahramanların konuşmalarından ziyade sık sık setlere daha fazla odaklandığını itiraf etti.

“Birkaç dakika sonra diyaloglara hiç dikkat etmediğimi fark ettim çünkü görsel şölaleye kaptırdım kendimi,” diyerek, hikayeye dikkatini vermek için gösteriyi tekrar izlemesi gerektiğini açıkladı.

Geliştirici ayrıca dizinin showrunner’ı Graham Wagner hakkında da çok olumlu konuştuğunu belirtti ve onunla afterparty’de konuşma fırsatı bulduğunu söyledi.

“Diziyi izlerseniz, büyük olasılıkla çoğunlukla Fallout 4’e dayanıldığını söylersiniz, ama tüm Fallout öğeleri de var. Ve o [Wagner] tüm Fallout oyunlarını oynadı, başından itibaren, birbiri ardına oynadı. O büyük bir Fallout hayranı,” diye övdü Kane.

Fallout dizisinin prömiyeriyle ilgili tüm izlenimlere aşağıdan göz atabilirsiniz.