Fan-Made Half-Life Remaster, Yeniden Tasarlandı Ve Xen’i Çıkardı

Fan-Made Half-Life Remaster, Yeniden Tasarlandı Ve Xen’i Çıkardı

half life

Xen, orijinal Half-Life’ın zayıf noktası olarak uzun zamandır düşünüldü. Tesadüfen değil, aynı zamanda Black Mesa’nın – Half-Life’ın hayranlarının yeniden şekillendirdiği – en uzun süre beklemek zorunda kaldık. Bekleme henüz bitmedi, nihayet geliştirici Crowbar Collective’in yeniden tasarlanmış Xen’i için ne düşündüğüne bir göz attık.

Resmi forumlarda bir ekip, “Ekip her zaman olduğu gibi Xen’de çalışmakta zorlanıyor! Şu anda bizim odak noktamız oyun oynamak: baştan sona eğlenceli ve tutarlı bir deneyim” olarak değerlendiriliyor. “Xen sürümümüzün mekaniğe, uyum ve ilerleme açısından oyunun geri kalanına ait olduğunu görmek istiyoruz. Ancak ayrıca sınırları zorlamak ve bu eşsiz ve çeşitli ayarı keşfetmek; Half-Life diğer oyun alanlarının her kesiminden oyunculara tanıdık ve yeni tanıdığını söylüyor. Xen kesinlikle güzel olacak olsa da, öncelikle oyunun her düzeyde çalıştığından emin olmayı taahhüt ediyoruz. “

Yaklaşan tatilini kutlamak için ekip, Xen’in çalışmasıyla ilgili bir ekran görüntüsünü de paylaştı ve ilk defa gördüğümüz zamanı işaretledi. Aşağıdan kontrol edebilirsiniz.

half life hileleri

Half life hilelerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

half life hileleri