Far Cry 5: Lost On Mars DLC Gelecek Hafta Başlıyor

Far Cry 5: Lost On Mars DLC Gelecek Hafta Başlıyor

Far Cry 5: Lost On Mars

Far Cry 5: Lost On Mars

Far Cry 5, bir sonraki hafta DLC’yi lanse edecek, bu sefer gelecek hafta Mars‘a bir yolculuk yapacak. “Lost On Mars” macerası 17 Temmuz’da PC, PS4 ve Xbox One’a gelecek. Bunu 10 dolar karşılığında veya 30 dolarlık Season Pass ile satın alabilirsiniz. Söylemeye gerek yok, artık Montana’da olmayacaksın.

Bunun yerine Lost on Mars, Bumble’ın başını çeken Hurk ve Nick Rye’yi Kızıl gezegene, Dünya’nın işgalini durdurmak için götürür. İki iyi arkadaşınızla, Blaster of Disaster, Hellfire ve Morphinator gibi bir dizi yeni ekipman ile uzaylı tehdidi halletmek için katılıyorsunuz. Gezegeni Uzay Jetleri ile de geçebilirsiniz.

DLC, Mars varlıklarını Far Cry Arcade‘e ekleyerek, bilim-kurgu haritaları oluşturmanıza ve oynamanıza izin verir. Eğer gerçekten de Obliteratorrrr, Taser Phazer Annihilazer, Nerve Reaper ve Grape Popper gibi silahlarla patron olan bir grup tarikatın gösterilmesini istiyorsanız DLC, Hope County’de kullanılmak üzere bazı yeni silahların kilidini açacak.

Bir DLC macerası daha, Dead Living Zombies, gelecek ay yayınlanacak. Her ikisi de ilk genişleme içeriğine katılıyor, benzer bir şekilde, yabancı bir bölgeden ayrıldığınız Vietnam temalı bir görev.