Film Yapımcıları, “Deadpool ve Wolverine” Filminde Vinnie Jones’u Juggernaut Rolüne Geri Getirmeye Çalıştılar

Film Yapımcıları, “Deadpool ve Wolverine” Filminde Vinnie Jones’u Juggernaut Rolüne Geri Getirmeye Çalıştılar

Vinnie Jones hala Juggernaut rolüne geri dönmek için hazır değil. Geçtiğimiz günlerde onu mutant karakteri olarak geri getirmek için “Deadpool ve Wolverine” filmi denemelerinde bulunuldu, ki hala belirli bir hayran kitlesi tarafından seviliyor. Ancak Jones’un yakın gelecekte rolüne geri dönmeyi planlamadığını söyledi.

Yahoo UK ile yaptığı röportajda Jones, önümüzdeki devam filminde Juggernaut rolünü yeniden oynaması teklif edildiğini ve başrollerde Ryan Reynolds ve Hugh Jackman’ın yer aldığı bir yapımda yer alacağını söyledi. Son olarak Jones, Juggernaut’u “X-Men: Son Direniş” filminde canlandırmıştı.

Jones’un açıklamasına göre, rolü reddetmesinin nedeni, kostüm giymeyle ilgili “psikolojik gerilim”di.

İlginç ama “Deadpool” filminde rol almak için teklif aldım, yeni filmde ve kostüm giymenin psikolojik ve fiziksel bir drama dönüştüğünü yönetmenle konuştum ve dedim ki, kostüm giyme süreci hem psikolojik hem de fiziksel olarak zor. Yani, kostümün içinde bir gün boyunca hiçbir şey yapamazsın, sadece pipetle içki içebilirsin. Bu yüzden “Deadpool” için anlaşma yapamadık.

Jones “X-Men: Son Direniş” filmine pek fazla sevgi beslemediğini ve Juggernaut rolünü “imzaladığı rol olmadığını” söyledi. Jones’a göre, Juggernaut rolü filmin yapım sürecinde büyük ölçüde değişti. Ancak bu, Jones’un süper kahraman filmlerini sevmediği anlamına gelmez. Özellikle Deadpool’a büyük bir hayranı olduğunu belirtti.

Ama “Deadpool” benim tüm zamanların ve milletlerin en sevdiğim filmidir. Gerçekten onun içinde rol almaktan çok istedim, ancak beni kostüm giydirecek bütçeleri yoktu.

İlginçtir ki, Juggernaut “Deadpool 2” filminde de yer aldı. Karakteri Ryan Reynolds seslendirdi. Jones ise “X-Men: Son Direniş”ten bu yana birçok film ve TV şovunda rol aldı, ancak süper kahraman filmlerinde yer almadı.

“Deadpool ve Wolverine” filmi 26 Temmuz’da gösterime girecek.