Final Fantasy 14’ün Büyük 4.5 Yaması PS4 ve PC’de Aktif

Final Fantasy 14’ün Büyük 4.5 Yaması PS4 ve PC’de Aktif

Final Fantasy 14 Güncellemesi

Final Fantasy 14 Güncellemesi

Final Fantasy 14 Stormblood’un büyük 4.5 yaması olan A Requiem for Heroes‘un ilk bölümü PS4 ve PC’ye geldi. Güncelleme, oyunun yaklaşmakta olan Shadowbringers’ın genişlemesi için sahneyi belirleyen ana hikaye görevleri de dahil olmak üzere, MMO’ya yeni bir içerik yükü getiriyor.

Şu anda mevcut olan yeni içerik arasında, oyuncuları Orbonne Monastery’e götüren Return to Ivalice Alliance serisindeki üçüncü ve son baskın düzenlendi. Square Enix, baskının, Final Fantasy XII ve Final Fantasy Tactics‘in ilk direktörü Yasumi Matsuno’nun da içeriğe sahip olduğunu söyledi. Ek olarak, güncelleme 90 dakikalık bir zaman sınırı olan ve sadece seviye 70 olan Disciple of War or Magic’e sahip oyuncular tarafından ele alınabilen Ghimlyt Dark adlı yeni bir zindanı tanıtıyor.

Buna ek olarak, 4.5 yamasının ilk kısmı MMO’ya yeni kölelerinin, dağların, saç stillerinin ve ifadelerin getirilmesini sağlar. Ayrıca, yeni bir “sınırlı iş” sınıfı olan Blue Mage’ı tanıttı. Bu gelecek hafta 15 Ocak’ta başlayacak. Square Enix, sınıfın “benzersiz bir solo oyun deneyimi sunacağını”, A Realm Reborn’un ana senaryosunu tamamlayan ve en az 50 seviyedeki bir karaktere sahip oyunculara açık olacağını söyledi.

4.5 güncellemenin ilk kısmı için tam yama notlarını resmi Final Fantasy XIV web sitesinde bulabilirsiniz. Square Enix, ekin ikinci ve son bölümünün Mart ayı sonunda piyasaya sürüleceğini ve Stormblood hikayesini kapatacağını belirtti. Bu arada Shadowbringers genişlemesi yaz başında piyasaya sürülecek.