Final Fantasy 14’ün Yeni Yıl Etkinliği Şimdi Aktif

Final Fantasy 14’ün Yeni Yıl Etkinliği Şimdi Aktif

Final Fantasy 14 Heavensturn

Final Fantasy 14 Heavensturn

Noel temalı Starlight Celebration’ın ardından Final Fantasy XIV‘ün yıllık Heavensturn New Year etkinliği PS4 ve PC’de tekrar geri döndü. Festivaller şu andan 15 Ocak’a kadar sürecek. Oyunculara sezonluk görevlerde bulunmaları ve yeni yıl donanımları kazanmaları sağlandı.

Heavensturn etkinliğine katılmak için en az 15 seviyeli bir karaktere sahip olmanız, ardından Limsa Lominsa’nın üst güvertesinde bulunabilecek Inoshishi Bugyo ile konuşmanız gerekir. Görünen o ki şehir sakinleri festivalden habersizler, bu yüzden biraz ilgi duymalarına ve pirinç keki satmalarına yardım etmeniz gerekecek.

Etkinlik görevini tamamladıktan sonra, Domuz Yılı’nı anmak için tepesinde oturan sevimli bir domuzcuk olan Inoshishi Kabuto kaskının iki farklı stilini kazanabileceksiniz. Eviniz için yeni bir sezonluk mobilya da alabilirsiniz: Boar’s Head Kadomatsu. Daha önceki Heavensturn etkinliklerinden bazı ürünler de sezonluk dükkandan satın alınabilir.

Heavensturn‘a ek olarak, çok yakında Final Fantasy 14‘e yeni bir güncelleme geliyor. Yama 4.5; A Requiem for Heroes, 8 Ocak’ta çıkması bekleniyor ve oyuna yeni bir ana senaryo, yan görevler ve bir zindan da dahil olmak üzere yeni bir içerik yükü getirmesi planlanıyor.

Bunun üzerine, Yama 4.5 yeni bir meslek sınıfı getirecek: Blue Mage. Aynı zamanda, sevimli bir balıkçı su samuru gibi yeni binek ve minionları da alabileceksiniz. Bu şeylerin yanı sıra yeni saç stilleri, ifadeler ve özel teslimatlar da var.