Final Fantasy 15 Pocket Edition Artık Konsollarda Kullanılabilir

Final Fantasy 15 Pocket Edition Artık Konsollarda Kullanılabilir

Final Fantasy 15 Pocket Edition

Final Fantasy 15 Pocket Edition

Final Fantasy XV tekrar geri döndü, ancak ultra rafine grafikler yerine, konsollardaki mobil başlığının bir portu olarak. Final Fantasy XV Pocket Edition HD şimdi Xbox One, PS4’te mevcuttur; Bir Nintendo Switch sürümü daha sonra gelecektir.

Şubat ayında, Android, iOS ve Windows 10 cihazlarında FFXV Pocket Edition sürümünü kullanıma sunuldu. 2016 yılında piyasaya sürülen orijinal oyunun çok daha yoğun, chibi-esque versiyonu.

Konsollarda, mobilde yaptığınız deneyimin aynısı olacak. Aynı chibi sanat tarzı hala orada, savaş sistemi çoğunlukla otomatik kalmaya devam edecek ve aynı anahtar dizileri göreceksiniz. Aynı zamanda tamamen sesle hareket ediyor, ve chocobos’lara binip Regalia’yı da sürdürebilirsiniz.

FFXV‘yi merak eden, ancak yüzlerce saatlik uzun bir JRPG taahhüdüne hazır olmayanlar için Pocket Edition iyi bir uyum olabilir çünkü orijinal oyuna göre daha sıradan bir deneyim olması amaçlanıyor. Konsollar HD çözünürlüğe sahip olacak, ancak bu çözünürlük 1080p veya 4k olacaksa da Kare detaylandırılmamış.

FFXV Pocket Edition HD şimdi mevcuttur. Şu andan 13 Eylül’e kadar Xbox One ve PS4’te yüzde 40 indirimli alabilirsiniz.