Final Fantasy 7 Rebirth’den Nibelheim, orijinale çok sadık

Final Fantasy 7 Rebirth’den Nibelheim, orijinale çok sadık


Final Fantasy 7 Rebirth – Square Enix’in Final Fantasy 7’nin yeniden yapımının ikinci bölümüdür. Oyunun oynanışında ve belki de hikayesinde olağanüstü değişiklikler bekleyen birçok kişi, ancak Nibelheim babasının sadakati sosyal medyanın dikkatini çekti.

Her şey, oyuncuların grafikleri ve oyun oynanışındaki yeni özellikleri değerlendirmek için demo sürümünü indirmesiyle başladı. Orijinali geçenler hemen geçmişe gidiyormuş gibi hissettiler. Sefirot ile ateş arasındaki kült sahneler ve diğerleri, modern grafikler sayesinde daha da iyi hale geldi. Bu kanıtlamak için Final FanTV kanalı her ikisini de, Yeniden Doğuş ve orijinal FF7’yi, aynı anda başlattı, böylece isteyen herkes karşılaştırabilirdi.

Dikkat çeken nokta: Square Enix oyunculara seçme hakkı verecek: oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte “Nibelheim” babasına baştan geçmek mi yoksa bu kısmı atlamak ve hemen Midgar’ın dışındaki maceralara gitmek mi. Tabii ki, demo sürümünü geçmişlerse. Aşağıdaki gönderiye göz atın:

Final Fantasy 7 Rebirth ile tanışmaya demo sürümüyle başlayın. “Nibelheim’de Kahramanın Düşüşü” demo sürümünü geçtiyseniz, oyunun tam sürümünün hikaye modunun başlangıcında ilgili görevi atlayabilir veya tekrar tamamlayabilirsiniz.

Final Fantasy 7’nin yeniden yapımının ikinci bölümü 29 Şubat’ta PS5’e çıkacak.