Final Fantasy Spin-off Chocobo GP En Az 20 Oynanabilir Karaktere Sahip Olacak

Final Fantasy Spin-off Chocobo GP En Az 20 Oynanabilir Karaktere Sahip Olacak

Yakın zamanda tamamlanan Tokyo Game Show 2021'de , popüler Japon oyun geliştirme ve yayıncılık şirketi Square Enix, yaklaşmakta olan birkaç oyunu hakkında yeni bilgiler açıkladı. Square Enix gösteri dizisi sırasında tanıtılan Chocobo GP, en az 20 karakter olacağı söylendi. 

Chocobo GP, son Eylül 2021 Nintendo Direct sırasında Tokyo Game Show 2021'den önce duyuruldu. 1999'daki ilk oyundan bu yana bir Chocobo Racing oyunu ile karşılaşmayan oyun severler, aldıkları habere oldukça sevindi. Bununla birlikte, Nintendo Switch için  Square Enix'in yeniden düzeltilmeside gündemde. 

TGS 2021 sırasındaki Square Enix vitrininde , programın tartışma bölümünde Chocobo GP'nin direktörü Akihiko Maeda'ya oyunun gelecekte haritalar veya karakterler gibi ek DLC'lere sahip olup olmayacağı soruldu. Maeda, başlangıçta ayrıntıya giremeyeceğini belirtse de daha sonra Chocobo GP'de en az 20 karakter olacağını belirttiAncak, lansman sırasında hangilerinin kullanıma sunulacağını açıklamadı. 

Chocobo Racing'in çeşitli popüler Final Fantasy karakterlerine ve yaratıklarına ev sahipliği yapmasıyla tanındığı göz önüne alındığında oyun severler Chocobo GP'de hangi kahramanlar ile oynayacakarı merak konusu.