Final Fantasy VII Rebirth, tekrar tekrar oynanması için tasarlandı.

Final Fantasy VII Rebirth, tekrar tekrar oynanması için tasarlandı.

Final Fantasy VII Rebirth, oyuncuları oyun süreciyle uzun bir süre eğlendireceğini vaat ediyor. En azından bu, yardımcı yönetmen Motomu Toriyama tarafından garanti ediliyor. Taipei Oyun Fuarı 2024’te, PS5 için bu rol yapma oyununda bu görevin tam olarak nasıl yerine getirileceğini anlattı.

Toriyama’ya göre Square Enix, 40 saatlik oyun oynamaya dayalı bir oyun oluşturmayı planlıyor ve her şeyi tamamlamayı sevenler için bu gösterge 100 saate ulaşabilir. Ancak bazı insanlar sadece hikayenin önemli anlarını seviyor, bu yüzden FF VII Remake (2020) gibi, geliştiriciler ayrı bölümlerin seçilmesini hayata geçirdiler.

Bu kadar büyük bir içerik miktarı, Square Enix’in oyunculara derin ve faydalı bir oyun deneyimi sunma çabasını vurgular. Toriyama’ya göre, hedef, Final Fantasy VII Rebirth hayranlarının her yeni giride evrenin anlatısının yeni ayrıntılarını keşfetmesidir.

  • Kosta del Sol, ciddi hikayeye bir ara bölüm olarak hizmet edecek ve orijinal oyunun içinde olmayan tamamen yeni bir bölümden oluşacaktır.
  • Oyuncunun seçimleri, belirli hikaye olaylarının gelişimine ve her bir ortağının ne kadar yakın olduğuna bağlıdır. Bu, “Golden Saucer” a kiminle gideceğinize ve LOVELESS müzikalinin kiminle birlikte yapılacağına bağlıdır.
  • Bir bölüm seçerek oyunu tekrar oynayabilir, başka cevaplar elde etmeye çalışabilirsiniz, bu da sonsuz olanaklar sunar.
  • Yakınlığı, ortaklarınızla birlikte tamamladığınız yan görevler, onlarla nasıl savaştığınız gibi yan görevler de etkiler.
  • Gongaga [Zack’ın kasabası] hikayenin ayrılmaz bir parçası haline gelecek
  • Oyunda gerçek bir Fort Condor ortaya çıkacak, INTERMISSION DLC’sinde olduğu gibi sadece bir mini-oyun olarak değil.
  • Junon’da görkemli sahneler olacak ve Cloud, kendi gösterisini yaratmak zorunda olan daha kıdemli bir görevli olarak rol alacak. Ne zaman istediğinize bağlı olarak, kendi gösterinizde kimin olacağını özelleştirebilirsiniz.
  • Yan görevler herhangi bir zamanda kullanılabilir ve belirli bir hikaye noktasına ulaştıktan sonra engellenmeyecektir
  • Red XIII, Cosmic Canyon’a ulaştıktan sonra kişiliğini değiştirecek, bu yüzden iletişimlerde “Nanaki” ve “Red XIII” olarak anılacak. Bu değişmeden önce herhangi bir yan görevini kaçırdıysanız, bir bölüm seçimi yapmak ve farklı cevapları görmek mümkün olacaktır.
  • Oyunun genel süresi, tüm yan görevler ve mini oyunlarla% 100 tamamlamak istiyorsanız 100 saattir. Temel hikayenin tamamlanması yaklaşık 40 saat sürer.
  • Karakterlerin kombinasyonları ve özel kombinasyonları farklıdır: Kombinasyonlar, karakterin savaşta size yardımcı olabileceği durumlardır, özel kombinasyonlar ise her iki karakterin büyük bir hareket yapmak için birleştiği becerilerdir.

Final Fantasy VII Rebirth, 29 Şubat’ta PlayStation 5 için piyasaya çıkacak ve Cloud’un grubunun Midgar dışındaki tehlikelerle nasıl karşılaşacağını göstereceğini vaat ediyor.