Fiyatı 699 TL Olan Gran Turismo 7'nin Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

Fiyatı 699 TL Olan Gran Turismo 7'nin Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

PlayStation 5 çıktığında duyurulan Gran Turismo 7'den yeni ekran görüntüleri yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Oyunda karşılaştığımız bazı parkur ve araçların görüntüleri ile PS5'in performansını ve Gran Turismo 7'nin grafiklerini birlikte sunuyor. 

Sony'nin geçtiğimiz yıl Haziran ayında piyasaya sürdüğü PlayStation 5, yeni oyunlar ve yeni konsollar tanıtmıştı. Bu oyunlardan biri de yarış tutkunlarının favorilerinden biri olan Gran Turismo 7. 

Gran Turismo, PS5'in performansını en iyi deneyimleyebileceğimiz oyunlardan biri olacak Sony, aslında bu yıl lansmanının beklendiğini detaylandırdı. Ancak pandemi nedeniyle çıkış tarihi 2022'ye ertelendi. Tüm yılın bitmesine daha zaman var, oyun son zamanlarda ön siparişleri açtı ve Türkiye'deki satış fiyatı da açıklandı.

Oyunlardaki bu olumlu değişiklik oyun severleri bir hayli mutlu etmeyi başarsa da dudak uçuklatan oyun fiyatları bir haylide üzdü. Yarış oyunu grafik efektlerini en net hissedebildiğimiz oyunlardan biri ve giderek daha “gerçek” hale geliyor. Aslında bazı oyun severler için bazı oyun ekranlarının gerçeğe bu kadar yakın olması biraz rahatsız edici olsa da bu bir tartışma konusu bile değil çünkü yarış oyunlarında gerçekliğin artması deneyimi daha keyifli hale getiriyor.

Gran Turismo, son dönemde bu sonuca ulaşan en iyi oyunlardan biri gibi görünüyor. Ön siparişi açtıktan sonra şimdi de oyundaki yeni ekran görüntülerini paylaşan Sony, oyunla ilgili beklentilerini artırdı. Bu görüntüler PS5'te çekilmiş 4K çekimlerdir ve her karenin ayrıntıları etkileyicidir.