Fortnitea Kıyamet Günü Sayacı Eklendi

Fortnitea Kıyamet Günü Sayacı Eklendi

 Dün sabah Fortnite'a giriş yapan oyunseverler geriye doğru akan bir sayaçla karşılaştı. Midas'ın ofisindeki masada duran sayaç kıyamet sayacı olarak isimlendiriliyor. Ana ekranda bulunan bu sayaç henüz oyunun içinde görülmüş değil. Kıyamet sayacı olarak adlandırılan sayacın göstermiş olduğu tarih geldiği zaman ne olacağı merak konusu.

 Fortnite'ın ana ekranına gelen kıyamet günü sayacının bitiş tarihi 30 Mayıs olarak gözüküyor. Gelecek olan yeni sezon ise 4 Haziran'da başlayacak. Yani oyuna yeni sezondan önce bir güncellemeyle bazı değişiklikler gelebilir. Bunu hepberaber göreceğiz. Bazı kaynaklarda kıyamet sayacının “Storm the Agency” etkinliğinin habercisi olduğu söyleniyor.

 Herkesin kafasının karıştığı kıyamet sayacı olarak adlandırılan bu sayacın Fortnite’ın devasa Kıyamet Aygıtı ile alakalı olduğunu söyleyebiliriz. Bildiğimiz üzere bu kıyamet aygıtı denilen şey tüplerinden güç alarak iyice güçlendi ve oyunu tehdit etmeye başladı. Ayrıca oyunda gökyüzünde her zamankinden farklı dairesel bulutlar görünmeye başlandı. Buda kötüye işaret olarak yorumlandı.