Fortnite 14 Days of Summer Challenges; Plaj Partilerinde Dans Etme ve Daha Fazlası

Fortnite 14 Days of Summer Challenges; Plaj Partilerinde Dans Etme ve Daha Fazlası

Fortnite 14 Days of Summer Challenges

Fortnite 14 Days of Summer Challenges

Fortnite‘ın ilk 9.30 içerik güncellemesi yayınlandı, oyunun 14 Days of Summer etkinliğini başlattı. Gelecek iki hafta boyunca, Epic yeni bir sınırlı zaman moduna geçecek ve her gün 24 saatliğine eski bir silahı mahzenden çıkartacak. Hepsi bu değil; Oyun ayrıca tamamlanması için yeni bir günlük challenge sunacak ve bu da size özel bir yeni ödül kazandıracak.

İlk 14 Days of Summer challenge aktif ve altı plaj partisinde dans etmeyi içeriyor. Bu challenge görevini tamamlamak için toplamda bu sahil kenarındaki partilerin altısında boogie yapmanız gerekecek. Her seferinde farklı parti olmalı; aynı yere tekrar tekrar dönemezsiniz. Neyse ki, plaj partilerini bulmak oldukça kolaydır. Alanlar plaj sandalyeleri, balonlar ve diğer parti unsurları ile süslenecek. Bu plaj partilerinin nerede olduğunu aşağıdaki bağlantıyı kullanarak öğrenebilirsiniz.

Fortnite Plaj Partileri Nerede Bulunur

İlk 14 Days of Summer challenge tamamlamanın ödülü, yeni Deep End dansı ifadesi.

Etkinliğin adına rağmen, 14 Days of Summer challenges görevlerini tamamlamak için 21 gününüz olacak ve her şeyi bitirmeniz için size bolca zaman kalacak. Etkinlik sona ermeden önce tüm 14 challenges görevini tamamlamayı başarırsanız, ödül olarak özel bir güler yüzlü bling kilidini açacaksınız. Etkinlikle ilgili daha fazla ayrıntıyı resmi Fortnite web sitesinde buradan okuyabilirsiniz.

Fortnite 14 Days of Summer Challenges

 – Farklı Plaj Partilerinde Dans Edin (6) – Deep End ifadesi