Fortnite 14 Days of Summer Etkinliği Başlıyor

Fortnite 14 Days of Summer Etkinliği Başlıyor

Fortnite 14 Days of Summer

Fortnite 14 Days of Summer

Yaz resmen geldi ve Fortnite sezonun başlangıcını iki haftalık bir etkinlikle kutluyor. 14 Days of Summer, 25 Haziran’da PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda başlıyor. Fortnite’ın Battle Royale, Creative ve Save the World modlarında yapılacak ve görülecek yeni şeyler getirecek.

Battle Royale cephesinde geliştirici Epic, 14 Days of Summer etkinliğinde her gün 24 saatliğine bir silah çıkartacak ve oyundan çıkarılmış eşyaların bir kısmıyla oynama şansı verecek. Bunun üzerine, etkinliğin her gününde tamamlanması gereken challenges ve kilidini açmak için ödüller olacak. Ayrıca oyun içi dükkandan satın alınacak yeni kıyafetler ve diğer eşyalar da olacak.

Son olarak Battle Royale oyuncuları, 14 Days of Summer boyunca her gün yeni sınırlı süreli bir moda geçebilecekler. Epic, bu modların geleceği sırayı henüz açıklamadı. Ancak hayranlara Fortnite web sitesindeki 14 LTM’in geneline bir bakış atma fırsatı verdi ve John Wick geçidi, Wick’s Bounty ve bir dizi yeni mod da içeriyor. Ayrıntılara buradan göz atabilirsiniz.

Bu arada, Save the World modunda oyuncular 14 Days of Fortnite etkinliğinde her gün yeni görevler tamamlayacaklar. Bu görevlerin yapılması size Summer Tickets kazandıracak ve etkinlik sona ermeden 14’ün hepsini tamamlamayı başarırsanız, “yeni bir patlayıcı silah” açacaksınız. Fortnite Creative ise, etkinlik boyunca her gün yeni bir ada sunacak.