Fortnite 7.10 İçerik Güncellemesi 3

Fortnite 7.10 İçerik Güncellemesi 3

Fortnite İçerik Güncellemesi

Fortnite İçerik Güncellemesi

Epic Games, Fortnite’ın üçüncü içerik güncellemesinin içeriğini battle royale başlığının 7.10 versiyonunda detaylandırdı. Her ne kadar yama birkaç tane ince ayar yapsa da, başlık özelliği Suppressed Sniper Rifle (Susturuculu Keskin Nişancı Tüfeği) tanıtılmasıdır. Silahın açıklamasında, “Susturuculu Keskin Nişancı Tüfeği ile hasardan feragat etseniz de işinizi sessiz sedasız halledeceksiniz. Hemen atlayın ve rakiplerinize pusu kurun!” yazıyor.

Ek olarak, topluluk tarafından yarattıkların sergilendiği bir alan olan The Block (Sergi Alanı), topluluk üyesi KojackNumber2 tarafından oluşturulan bir arena ile güncellendi. Özel alan akrobasi odaklıdır ve bu nedenle oyuncuları fırlatmak için çok sayıda zıplama tablası bulunmaktadır.

Bu arada, Toplu Tabanca ve Burst Assault Rifle (Seri Taarruz Tüfeği)’nin Sıradışı, Yaygın, Nadir değişkenleri mahzene kaldırıldı. Bu, bu silahların artık oyunda drop olmayacağı anlamına geliyor. Mahzene atılan eşyaların çoğunda olduğu gibi gelecekte tekrar ortaya çıkabilir. Dual Pistols (Çifte Tabanca) mahzeneden çıkarıldı ve oyunda bir kez daha kullanılmaya hazır.

Fortnite 7.10 İçerik Güncellemesi 3 tam yama notları için Epic’in resmi web sitesine bakabilirsiniz.