Fortnite 7.20 Güncellemesi Glider Redeploy ve Scoped Revolver Ekledi

Fortnite 7.20 Güncellemesi Glider Redeploy ve Scoped Revolver Ekledi

Fortnite 7.20 Güncellemesi

Fortnite 7.20 Güncellemesi

Yeni bir Fortnite güncellemesi daha geldi ve Epic Games v7.20 güncellemesinin yama notlarını açıkladı. Yama şimdi PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda ve kısa süre önce piyasaya sürülen glider redeploy (planörleri yeniden açan eşya) ile birlikte yeni bir silah ve sınırlı zaman modunu geri getiriyor.

Planörleri yeniden açan eşya ilk olarak Sezon 6’da test edildi ve oyuncuların bir maç sırasında planörlerini tekrar açmalarına ve yeterince yüksek bir seviyedeyken süzülmelerine izin verildi. Bu sefer, Epic bu yeteneği ayrıntılı olarak ortaya koydu. Oyuncular artık yama olan Glider (planör) olarak adlandırılan yeni eşyaları bulabilecekler. Bu, belirli bir sayıda maç sırasında planörlerini yeniden açmalarına izin veren “yükler” ekler.

Epic, “Ürünün amacı, hareketlilik ve fayda sağlamak, ancak üzerinde dengelenebilecek ve yinelenebilecek bir biçimde sağlamaktır. Glider redeploy’u bir öğe olarak uygulayarak, envanter yuvası gerginliği dahil olmak üzere farklı seviyelerde yineleyebiliriz (yani, yeniden dağıtım yüksekliği, hareket hızı, düşme şansı, yük sayımı).” diye açıkladı.

Planörleri yeniden açan eşyanın yanı sıra, Epic oyuna yeni bir silah daha sundu: Scoped Revolver (Dürbünlü Altıpatlar), oyuncuların hassas ateş etmelerini sağlayan bir tabanca. Silah, yağmada veya sandıklarda, destek drop’larında veya otomat makinelerinde bulunabilir. Epic ve Legendary modellerinde gelir ve orta mermileri kullanır.

Geliştirici ayrıca yeni bir LTM: One Shot başlattı. Bu modda, oyuncular sadece 50 sağlığa sahiptir. Mevcut tek silah ve eşya; keskin nişancı tüfekeleri ve bandajlardır. Maçın tüm aşamaları için Fırtına bekleme süresi gibi Yerçekimi de azaltıldı.

Güncellemeyi tamamlayan bir dizi hata düzeltmesi ve oyun ayarlamaları da vardır. En önemlisi, Epic zipline’lerde birkaç iyileştirme yapmış ve kullanırken yön değiştirmeyi kolaylaştırmıştır. Tam yama notları Epic’in web sitesinde bulunabilirsiniz.