Fortnite 7.30 İçerik Güncellemesi

Fortnite 7.30 İçerik Güncellemesi

Fortnite 7.30 Güncellemesi

Fortnite 7.30 Güncellemesi

Epic Games Fortnite‘ın 7.30 içerik güncellemesini yayınladı ve şimdi tüm platformlarda yayında: PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil. Yeni çıkmış Apex Legends formundaki yeni rekabete sahip olan yama, günümüzdeki güncellemenin ayrıntılarını beklediğimiz değişiklik ekleme türlerini ayrıntılarıyla not ediyor. Bunlar arasında yeni bir silahın eklenmesi, sınırlı zaman modu (ne sıklıkta atıldıkları değişerek eşleştirilir) ve Battle Royale için diğer ince ayarlar bulunur.

Bu haftaki yama başlarında, daha önce dile getirilmiş olan Bottle Rocket (Torpil Saçan) atıldı. Bottle Rocket, ikili yığınlar halinde drop olur. Yer ganimetlerinde, sandıklarda, mühimmat desteklerinde, mühimmat lamalarında ve otomatlarda bulunabilir.

Bottle Rocket’e yer açmak için Epic, daha eski bir eşyayı vaulta kaldırdı: Boom Box. Geliştirici ayrıca çevre kamplarında bazı önemli değişiklikler yaptı. Önceleri, bu kamp ateşi çukurları dekoratifti, ancak şimdi onlarla etkileşime girerek aydınlatılabilirler. Bunu yapmak onları etkin bir şekilde rahat bir kamp ateşine dönüştürecek ve tüm oyuncuları yarıçapları içinde sınırlı bir süre için iyileştirecektir. Ancak, her kamp ateşi maç başına sadece bir kez kullanılabilir.

Son olarak Battle Royale için, Epic yeni bir sınırlı zaman kipine başladı: Wild West Duos. Bu LTM, Hunting Rifles, Shotguns ve Dynamite dahil olmak üzere, ellerinde sadece sınırlı sayıda silah bulunan iki takımın birbirine karşı çarpışmasıdır. Ek olarak, vaultta bulunan ve böylece Battle Royale’da kullanılamayan (Revolver ve Double-Barrel Shotgun) iki silahın da bulunduğu açık. Ama sadece bu özel mod için.

Önceki sınırlı süreli modlar genellikle bir hafta boyunca çalıştırılırken, Epic yeni bir LTM zamanlamasını test ettiğini söylüyor. Şimdi, oynatma listeleri birkaç haftada bir dönecek, “bir hafta boyunca daha çeşitli modların kullanılabilmesi için.”

Save the World modu ise, bu hafta başka bir Frostnite yarışması da dahil olmak üzere bazı yeni içerikler alıyor. Etkinlik Mağazasında yeni bir kahraman Subzero Zenith de bulunuyor ve Ejderha silahları Ay Takvimi Yeni Yılı için geri döndü. Epic web sitesindeki 7.30 içerik güncellemesinin tam yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz.