Fortnite 7.30 İçerik Güncellemesi Bottle Rockets Ekliyor

Fortnite 7.30 İçerik Güncellemesi Bottle Rockets Ekliyor

Fortnite 7.30 İçerik Güncellemesi

Fortnite 7.30 İçerik Güncellemesi

Fortnite‘ın 7. Sezonu bitiyor olabilir, ancak Epic Games‘te sekizinci sezon başlamadan önce popüler oyun için yeni içerikler var. Geliştirici bu haftaki güncellemenin ne getireceğini henüz açıklamadı, ancak battle royale oyununa yeni bir tür ürün geliyor: Bottle Rockets.

Haftalık güncellemelerinden önce çok sık yaptığı gibi Epic, Fortnite’ın oyun içi Haber akışında yeni öğeyi gösteriyor. Bu görseller onlar hakkında fazla bilgi paylaşmıyor. Ancak Bottle Rockets’ın “yakında geliyor” ve “yüksek sesle, aydınlık ve tehlikeli” olduğunu söylüyor. Aynı zamanda onları iç mekanlarda kullanmama konusunda da uyarır. Bottle Rockets’e göz atabilirsiniz.

Fortnite Bottle Rockets

Fortnite Bottle Rockets

Epic, Twitter’da bu haftanın içerik güncellemesinin tüm platformlarda yayınlanacağını ve herhangi bir kesinti gerektirmeyeceğini doğruladı. İlginçtir, tweet oyuncuların “kamp ateşi etrafında rahat edebileceğini” söyler. Her ne kadar net olmasa da, yeni bir Cozy Campfires varyasyonunun mevcut olacağı düşünülmekte.

Epic, bu sezon Fortnite için bir dizi yeni silah ve eşya tanıttı. Geçen haftanın 7.30 güncellemesi, rakipleri geri tepen ve yerlerinde kaymalarına neden olan Chiller Bombası’nı eklemişti. Ondan önceki hafta da Sneaky Snowman gelmişti.

Yeni eşyalara yer açmak için, Epic düzenli olarak bazı eski eşyaları vaulta gönderiyor ve geçici olarak eşya havuzundan alıyor. Daha geçen hafta, geliştirici dört silahı vaultun içine taşıdı: Bolt-Action Sniper Rifle, Burst Rifle, Heavy Shotgun ve SMG. Bununla birlikte, vaultta olan silahlar gelecekte bir noktada oyuna geri dönebilir.