Fortnite 7.40 İçerik Güncellemesi

Fortnite 7.40 İçerik Güncellemesi

Fortnite 7.40 İçerik Güncellemesi Uçan Kaykay

Fortnite 7.40 İçerik Güncellemesi Uçan Kaykay

Epic Games, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda Fortnite için yeni bir içerik güncellemesi yayınladı. Güncelleme, yeni bir silah ve eşya ile birkaç Sınırlı Süreli Etkinliği (LTE) sunar. Kuşkusuz en büyük eklenti, oyuncuların “havalara uçma, hile yapma ve Uçan Kaykay’ı Yaratıcı modda kullanmak için tamamen yeni yöntemler hayal etmelerini sağlayan” Driftboard (Uçan Kaykay)’dur.

Aynı zamanda hassas ateş düşürme sağlayan Infantry Rifle (Piyade Tüfeği) şeklinde taze ateş gücü de var. Yeni Driftin’ LTE (Kaykaylı Çatışma), Driftboard‘u iyi kullanabilmeniz için bir fırsat, oyunanışta bir yarış elemanı var. Biraz daha kaotik bir şeyin peşindeyseniz, Catch modu (Yakala) tüm silahları kaldırır, ancak el bombaları ve düşmanlara atılabilecek diğer eşyaları bırakır. Fortnite’ın battle royale moduna gelen tüm yeni içeriği görmek için aşağıdaki tam notlara göz atın. Save The World ve Creative modları ile nelerin yeni olduğunu görmek için buradan resmi Fortnite web sitesine gidebilirsiniz.

Sınırlı Süreli Mod: Kaykaylı Çatışma
Özet
Kırmızı mühimmat desteklerinden bir Uçan Kaykay topla ve birkaç silah yakala, ekibinle buluştuktan sonra düşmanları yok etmek için yarış. Hayatta kalan son takım kazanır.

Mod Detayları
– 32 oyuncudan oluşan iki takımı.
– Tüm Sandıklar ve Cephane Kutuları kaldırıldı.
– Kırmızı Mühimmat Dropları, her bir Uçan Kaykay, silah ve cephane içeren haritanın her yerine düşer.
– Sağlık ve Kalkanlar bir Uçan Kaykay’a binerken yavaşça yenilenir.

Sınırlı Süreli Mod: Yakala!
Özet
Bu modda, tüm silahlar çıkarıldı. Tek silahlar el bombası ve fırlatılıp atılabilecek diğer eşyalardır. İçeri gir ve düşmanları lobiye geri fırlat!
– Mevcut el bombaları/eşyalar:
– – Sis Bombası
– – Pompalı Bomba
– – Uzaktan Kumandalı Patlayıcı
– – Portatif Kale
– – Savuran Bomba
– – Şok Dalgası Bombası

Mod Detayları
– Sandık spawnları ve Floor Spawnları 100 olarak ayarlandı.
– Sandıklar, Floor Loot ve Tedarik Droplarından yalnızca tek kullanımlık eşyalar alınabilir.
– Oyundaki Mühimmat Dropları artırıldı.
– Çember daha hızlı daralır.
– Daha çok drop yığını olur.

Silahlar ve Eşyalar
– Uçan Kaykay
– – Yokuşlarda gezinirken silah veya tek kullanımlık eşya kullanın. Heyecan verici hızda rekabetin ötesine geçin. Ganimetleri toplayıp düşen takım arkadaşlarınızı kaldırın. Hepsini Uçan Kaykay’dan inmeden yapabilirsiniz.
– – Uçan Kaykay’ın üzerindeyken yapı yapılamaz.
– – Haritanın her yerine dağılmış olarak bulunabilir.

Fortnite Sezon 8 hızla yaklaşıyor ve Epic‘in oyuncular için neler sakladığı belli olmasa da, geçişin ada üzerinde büyük bir etkisi olacak gibi görünüyor. Oyuncular birkaç haftadır deprem rapor ediyorlar ve yakın zamanda adadaki çatlaklar ortaya çıkmaya başladı. Epic, işleri biraz karıştırmak için toprağı parçalamayı planlıyor olabilir. Ayrıntılara buradan bakabilirsiniz.