Fortnite 8.20 İçerik Güncellemesi Patlayıcı Yay Ekledi

Fortnite 8.20 İçerik Güncellemesi Patlayıcı Yay Ekledi

Fortnite 8.20 İçerik Güncellemesi

Fortnite 8.20 İçerik Güncellemesi

Fortnite başka bir silahla ve popüler bir sınırlı süreli modunun dönüşüyle birlikte bazı hata düzeltmelerini de güncelledi. İçerik Güncellemesi 8.20 için olan yama notları, Mart ayının sonundaki 8.20 yamasıyla ilgili sorunları gidermek için yapılan düzeltmeri ele alır.

Birçok oyuncu için büyük yenilik, yeni Boom Bow (Patlayıcı Yay) silahı olacak. Beklediğiniz gibi, ok uçlarında pompalı tüfek mermileri bulunan bir yay, bu yüzden çarptığında patlayacaklar. Buna bağlı olarak pompalı tüfek cephanesi kullanır ve ateş tuşunu basılı tutmak atışınızı güçlü yapar. Hem okun hızını hem de darbelerden kaynaklanan hasarı arttırır. Patlayıcı hasar atış gücü ne olursa olsun sabit 100 olarak ayarlanacaktır. Save The World moduna da Cannonade Launcher (Neşe Topu Fırlatıcı) silahı geldi.

Güncelleme ayrıca Keskin Nişancı Çatışması LTM’nin dönüşünü de haber eder. Bu mod silahları sadece keskin nişancı tüfekleriyle sınırlar. Yer Ganimetlerini % 50 azaltır, Duos ve Squads’taki yere devrilen takım arkadaşlarını tekrar canlandırmayı devre dışı bırakır.

Yeni güncelleme ayrıca Arena için bazı hata düzeltmeleri de getirdi. Oyuncuların sıraya girememesi ve bazı oyuncuların doğru şekilde terfi ettirilmemesi ve bazı oyunculardan da yanlış Otobüs Ücreti alınması gibi Duos’taki bölümlerle ilgili sorunları düzeltir. Creative Mod‘da birçok ekleme de var.

Aşağıdaki yama notlarına göz atın. Çözülen sorunlar, Save The World ve Creative Modları yama notları için Epic’in web sitesine  buradan gidebilirsiniz.

Fortnite v8.20 İçerik Güncellemesi Yama Notları

Sınırlı Süreli Mod: Keskin Nişancı Çatışması
Özet
– Bu sınırlı süreli modda, oyuncular sadece keskin nişancı tüfekleri kullanarak savaşacaklar.
– En iyi nişan alan kazansın!

Mod Detayları
– Yalnızca Keskin Nişancı Tüfekleri çıkacak.
– Yer Ganimetlerinin belirmesi %50 azaltıldı.
– Çiftli ve Ekipli’de yere devrilen takım arkadaşını diriltme özelliği bu modda devre dışı bırakıldı. Çok dikkatli olun!

Silahlar ve Eşyalar
– Patlayıcı Yay
– – Ucunda pompalı tüfek fişekleri bulunan, hedefi vurduğunda patlayan oklar atar.
– – Pompalı tüfek cephanesi kullanır
– – Ateş tuşunu ne kadar basılı tutarsanız, atışınız o kadar güçlü olur! Bu, hem ok hızını hem de doğrudan verdiği çevre hasarını arttırır.
– – – Patlayıcı hasarı, atışın gücüne bağlı olmaksızın sabittir.
– – – Patlayıcı Yay 1,6 saniye gerildikten sonra azami gücüne ulaşır.
– – Rakibi doğrudan vurmak rakibe hem doğrudan vuruş hasarı hem de patlayıcı hasarı verir.
– – – Doğrudan vuruş
– – – – 15 taban hasar
– – – – Kafadan Vuruş Çarpanı: 2x
– – – Patlama
– – – – 100 hasar
– Biber
– – Etki süresi 10 saniyeden 20 saniyeye çıkarıldı.
– – Hareket hızı bonusu %20’den %40’a çıkarıldı.

Etkinlikler
Hata Düzeltmeleri
– Arena
– – Grup lideri daha düşük bir ligdeyken, oyuncuların Çiftli modunda sıraya girmelerine engel olan bir sorun giderildi.
– – Oyuncuların, daha yüksek bir ligdeki başka bir oyuncuyla Çiftli modda oynarken bir sonraki lige çıkmalarına engel olan bir sorun giderildi.
– – – Not: Coşku hâlâ doğru şekilde kazanılıyor. Bu sadece görsel bir sorundu.
– – Çiftli karşılaşmalarda, oyuncuların Otobüs Ücreti’ni kendi liglerinin ücreti üzerinden değil, grup liderinin liginin ücreti üzerinden ödemeleri sorunu giderildi.