Fortnite 9.30 2. İçerik Güncellemesi

Fortnite 9.30 2. İçerik Güncellemesi

Fortnite 9.30 Güncelleme #2

Fortnite 9.30 Güncelleme #2

Devam eden 14 Days of Summer etkinliği arasında, PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda Fortnite için bir güncelleme daha yayınlandı. Bu ikinci 9.30 içerik güncellemesidir. Fortnite Creative ve Save the World‘de yeni prefabrik ve görevlerin yanı sıra, oyunun Battle Royale moduna yeni bir silah getiren oldukça küçük bir güncellemedir.

Battle Royale tarafında, bu haftaki tek ekleme yeni bir silah: Tambur Pompalı Tüfek. Bu yaygın, sıradışı ve nadir çeşitlerde gelir ve yer ganimetlerinde, otomatlarda ve ganimet taşıyıcılarda bulunabilir. Epic‘in yama notlarına göre, Tambur Pompalı Tüfek 12’li şarjör uzunluğuna sahip ve atış başına 45/47/50 hasar veriyor.

Bu arada Fortnite Creative modu, yedi yeni prefabrik ve beş yeni galeri aldı. Save the World’ün 14 Days of Summer etkinliği de yeni challenges görevleriyle ve Meltdown adlı yeni bir Wargames simülasyonuyla devam ediyor. 4 Temmuz’u kutlamak için Epic, aynı zamanda dört festival Kahramanı da sınırlı bir süre için geri getirdi: Stars ve Stripes Jonesy, Star-Spangled Headhunter, Patriot Penny ve Old Glory AC.

Fortnite’ın ikinci 9.30 içerik güncellemesinin tam yama notlarını Epic Games’in web sitesinde buradan bulabilirsiniz.

Fortnite 9.30 2. İçerik Güncellemesi Yama Notları

Battle Royale

Silahlar ve Eşyalar
– Tambur Pompalı Tüfek
– – Yaygın, Sıradışı ve Nadir çeşitleri mevcut.
– – Şarjörüne 12 mermi alır.
– – Atış başına 45 / 47 / 50 hasar verir.
– – Yer ganimetlerinde, otomatlarda ve ganimet taşıyıcılarda bulunabilir.