Fortnite Android Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Fortnite Android Ücretsiz Olarak Yayınlandı

Fortnite Android

Fortnite Android

Fortnite: Battle Royale bir süredir Android‘de piyasaya sürüldü, ancak herkese indirmek için ücretsiz olarak mevcut değildi. Epic, oyunu bir davete ihtiyaç duymadan Android’de yayınladığı için artık bu değişti. Beta önceden davet ile erişilebiliyordu, ancak bugün itibariyle herhangi bir Android cihazına beklemeden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Çoğu Android oyununun aksine, Epic Google Play Store‘dan Fortnite sunmuyor. Bunun yerine oyun kendi resmi sitesinde.

Epic, Android cihazınızın en iyi deneyimi elde etmesi için önerilen sistem özelliklerine sahip bir açıklamayı da sundu. Sizin cihazınızın uyduğundan emin olmak için Fortnite destekleyen cihazlar listesini kontrol edebilirsiniz.

– İşletim Sistemi: Önerilen Android 8.0 veya üstü, 64 bit
– RAM: Önerilen 4GB veya üstü
– GPU: Adreno 530 veya üstü, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 veya üstü

Resmi siteyi dikkate almak önemlidir. Çünkü Epic, Google Play mağazasından uygulamayı doğrudan kullanıcılara yayınlamayı engellemiştir. Bu, stüdyonun daha fazla kar elde etmesine izin veriyor, ancak güvenlik sorunları riskini de taşıyor. Bilinen ve güvenilir bir mağazanın güvenliğinden kaçınmak, vicdan sahibi olmayan kişilerin potansiyel oyuncuları kafa karıştırması riskini de arttırır. Son zamanlarda, ücretsiz V-bucks veya hileleri sunmayı iddia eden şüpheli uygulamaların, kimlik avı planları olduğu anlaşıldı. Belli sebeplerden dolayı resmi siteden yüklediğinizden emin olun. İşte oyunu nasıl indireceğiniz ile ilgili konu; Fortnite Android nasıl indirilir?