Fortnite, Başka Bir Pop Kültürü Geçidi Tanıttı

Fortnite, Başka Bir Pop Kültürü Geçidi Tanıttı

Fortnite’a Palyaço Pennywise Geliyor

Fortnite'a Palyaço Pennywise Geliyor

Fortnite şu anda yaklaşmakta olan nişancı Borderlands 3 ile sürpriz bir geçit etkinliğinin ortasında, ancak bu Epic‘in popüler battle royale’inin başka bir pop kültür geçidi ile tanıtım yapmasını engellemedi. It Chapter 2 sinema ekranlarına bir kaç gün içinde gelecek ve düşman olan Pennywise, yakında bir M.E.K.A. mech’e benzer şekilde oyunculara korku salmak için Fortnite’da görünebilir.

Birden fazla Reddit kullanıcısı, Salty Springs’den Pleasant Park’a kadar oyunun her yerinde gizemli kırmızı balonları gördüğünü bildirdi. Bu balonlar lağım kanallarına bağlıdırlar ve onlarla etkileşime girerseniz ürpertici bir kahkaha yayarlar. Açık bir ipucu gibi görünüyor. Bu elementlerin hepsi Pennywise ile ilgilidir. 6 Eylül’de gösterime girecek olan film, bir Fortnite geçit etkinliği ile örtüşebilir.

Mevcut Borderlands geçit etkinliği, Pandora gezegenine dayanan yeni bir Yırtık Bölgesi’nin yanı sıra temalı challenges, Borderlands ödülleri ve The Psycho Bundle’ı içeren oldukça kapsamlı bir etkinliktir. Geçmişte, son Avengers filmlerinden Thanos’u oyunda kendi sınırlı zaman moduyla, bir Fortnite x Stranger Things geçit etkinliği ve John Wick özelliklerine sahip bir skin gördük. Pennywise’in bir skin mi yoksa daha büyük bir şeyin parçası mı olacağı tartışmaya açıktır. Neyse ki bunu çok yakında öğreneceğiz.