Fortnite, Bina Yapımını Kaldırıyor

Fortnite, Bina Yapımını Kaldırıyor

Bir Fornite sezonu daha geldi çattı. Bu sezon, oyunun şimdiye kadarki en büyük değişikliklerinden birini sunuyor. 3. Bölüm 2. sezonda Epic Games, Fornite'ın özel mekaniklerinden biri olan bina yapımını kaldırdı. Sezon Pazar sabahı başladı ve resmi web sitede yer alan bilgiye göre 3 Haziran'a kadar devam edecek.

Sezonla ilgili en büyük değişiklik bina yapımının kaldırılması olsa da, çoğunlukla oyuncuların yeni oyuna uyum sağlamasına yardımcı olması adına bazı değişiklikler de yer alıyor. Varsayılan hareket hızı artık eskisinden daha yüksek, yani sprint hızı artık daha yüksek. Artık oyuncular eskiden zıplayarak ulaşamadıkları yerlere ulaşabilecekler. Ayrıca normal kalkanlardan önce hasar alan ve kendi kendine şarj olan yeni bir üst kalkan da geldi.

Yeni sezon , Fortnite evreninden tanklar ve direniş savaşçılarının yanı sıra Doctor Strange ve Prowler gibi birkaç Marvel karakterini dünyaya tanıtıyor. Epic Games ayrıca yama notlarında, bina yapımının hala Fortnite'ın rekabetçi modlarında olduğunu belirtiyor.

Elbette, önceki sezonlarda olduğu gibi, Bölüm 3 sezon 2'de, bir savaş SMG'si ve Striker Burst Rifle'ın yanı sıra tank ve sabit toplar gibi araçlar da dahil olmak üzere yeni silahlar da var. Bu sezonki değişikliklerin tam listesini Epic'in web sitesinde bulabilirsiniz .