Fortnite Borderlands 3 Challenge için Mahzen Sembolleri Nerede Bulunur?

Fortnite Borderlands 3 Challenge için Mahzen Sembolleri Nerede Bulunur?

Fortnite Mahzen Sembolleri

Fortnite Mahzen Sembolleri

Epic, Fortnite: Battle Royale‘de bir Borderlands 3 geçit etkinliği başlattı. Sadece oyun içi mağazadan satın alınacak yeni Borderlands kozmetik ürünleri değil, tamamlanması gereken çeşitli özel, sınırlı süreli challenges ve kilidini açmak için Borderlands’den ilham alan ödüller var. Standart haftalık challenges görevlerinin aksine, Sezon X Battle Pass’a sahip olmasanız bile bunlar herkese açıktır.

Bu challenges görevlerinin çoğu oldukça basittir ve Pandora Yırtık Bölgesi’ndeki rakipleri yağmalamayı ya da ortadan kaldırmayı gerektirir. Ama zorlu görevlerden biri farklı Mahzen Sembollerini aramanızı ister. Bunların nerede bulunabileceğinden emin değilseniz, size yardımcı olması bu yazıyı hazırladık. Ayrıca haritada da konumlarını belirttik.

Fortnite Mahzen Sembolleri Konumları

Pandora Yırtık Bölgesi, Paradise Palms’ın güneyinde, çölde yer almaktadır, bu nedenle öncelikle bu challenge ile başa çıkmak için oraya gitmeniz gerekir. Aramanız gereken Mahzen Sembolleri, Borderlands logosu ve alanın etrafındaki çeşitli nesnelere spreylenmiş olarak rastlanabilir. Yırtık Bölgesi’nin etrafına dağılmış birkaç tane var, ama challenge görevini tamamlamak için sadece üçünü bulmanız gerekiyor. Aşağıdaki haritada birkaç tanesini işaretlenmiş olarak görebilirsiniz.

Fortnite Mahzen Sembolleri Konumları Harita

Fortnite Mahzen Sembolleri Konumları Harita

Challenge Nasıl Tamamlanır?

Nereye bakacağınızı öğrendikten sonra tek yapmanız gereken Mahzen Sembollerinin üçünü bulmak ve onlarla etkileşime geçmek. Üçünü aynı maçta bulmanız gerekmez, ancak ilerlemenizin sayılması için farklı semboller aramanız gerekir. Yani farklı maçlarda aynı sembole geri dönemezsiniz. Üç sembolü de aradıktan sonra, bir Mahzen Sembolü banner’ın kilidini açarsınız.