Fortnite Dans Etmek Yasak Tabelaları Nerede Bulunur?

Fortnite Dans Etmek Yasak Tabelaları Nerede Bulunur?

Fortnite Dans Etmek Yasak Tabelaları

Fortnite Dans Etmek Yasak Tabelaları

Epic, Fortnite: Battle Royale‘de bir diğer Sezon 10 challenges görevleri ortaya çıktı. Bu haftanın partisine Boogie Down adı veriliyor ve buna bağlı olarak, görevlerin çoğu belirli nesnelerin önünde veya belirli yerlerde dans etmeyi içeriyor. Ancak, adada dans edilmesine izin verilmeyen bazı alanlar var. Oraya gitmeniz ve bu haftanın challenges görevlerinin birini tamamlamak için “dans etmek yasak” tabelalarını yok etmeniz gerekecek. Bunların nerede olduklarından emin değilseniz işte yapmanız gerekenler.

Fortnite Dans Etmek Yasak Tabelaları Konumu

Adanın her tarafına dağılmış en az yedi “dans etmek yasak” tabelası var ve çoğu birbirinden uzak, bu yüzden onları bulmak için biraz yürüyüş yapmanız gerekecek. Neyse ki, challenges görevini tamamlamak için yalnızca üç tanesini yok etmeniz gerekiyor, bu yüzden çok uzun sürmez. Şimdiye kadar bilinen tüm yerlere göz atabilirsiniz.

 – Junk Junction’ın kuzeybatısı
 – The Block ve Pleasant Park arasındaki dağda
 – Salty Springs’in kuzeybatısı, canavar iskeletinin yakını
 – Pressure Plant’de üst platformda
 – Paradise Palms’ın güneydoğusundaki dağda
 – Frosty Flights’ın güneydoğusundaki dağda
 – Kar biyomunun güneybatı ucunda

Challenge Nasıl Tamamlanır?

Daha önce de belirtildiği gibi, bu challenge görevini tamamlamak için sadece üç işareti imha etmeniz gerekiyor ve aynı maç içinde olmaları gerekmiyor. Bu yüzden bir tanesine inebilir ve imha edebilirsiniz. Daha sonra başka bir maça girebilir ve üçünü de bulana kadar farklı bir tabelaya gidebilirsiniz. Gerekli sayıda tabela parçalandığında, challenge tamamlanacak.