Fortnite Dev Plaj Topları Challenge

Fortnite Dev Plaj Topları Challenge

Fortnite 14 Days of Summer Challenges

Fortnite 14 Days of Summer Challenges

Plaj partileri dans yarışmasında olduğu gibi, bu teoride basittir. Tek yapmanız gereken dev bir plaj topuyla temasa geçmek. Ancak, önceki challenge görevinde olduğu gibi, bu dev plaj toplarını nerede bulacağınıza ya da kaç tane bulunduğuna dair bilgi edinmeniz gerek. Birini bulduğunuzda belirsizlik yaşamayacaksınız ve kredi almak için tek yapmanız gereken topun içine girmek. Bu hareket, challenge’da ilerlediğinizi bildiren açılır bildirimi tetikleyecektir.

Özellikle bunu hemen deniyorsanız, aynı şeyi yapan başka birçok insanla karşılaşmanız olasıdır. Düşman olabilirler veya bazı kolay öldürme yapmak için bölgeyi mesken edinmiş oyuncuları bulabilirsiniz. Neyse ki, bu challenge’ı tam iniş yapmadan tamamlayabilirsiniz. İnerken, topun içine doğru hareket edebilir ve ayaklarınız yere değmeden önce ilerlemeyi kaydedebilirsiniz. Öldürülmeden önce bu challenge görevini tamamlamanız biraz daha kolay olacaktır.

Challenge’ı tamamlamak için toplam beş plaj topuna zıplamanız gerekecek. Challenge metninin belirttiği gibi, bunu farklı eşleşmeler arasında yapmanız gerekir, bu yüzden bunu yapmak için en az beş tur oynamanız gerekir.

Dev plaj topu challenge görevini tamamladığınızda, sahilde uzanırken çeşitli Fortnite karakterleri gösteren Soak It Up adında olağandışı bulunan nadir yükleme ekranını kazanacaksınız. Bu aynı zamanda, Fortnite’nin 9.30 içerik güncelleme yamasının yayınlanmasıyla başlayan 14 Days of Summer etkinliğinin 14 challenge görevini de gerçekleştirebileceğiniz Smoothie back bling’i kazanmaya yönelik bir adımdır.

Fortnite 14 Days of Summer Challenges
 – Farklı Plaj Partilerinde Dans Edin (6) – Deep End ifadesi
 – Farklı maçlarda dev bir Plaj Topuna atla (5) – Soak It Up yükleme ekranı