Fortnite Doğum Günü Pastası Yer Rehberi: Özel Doğum Günü Ödüllerinin Kilidini Açma

Fortnite Doğum Günü Pastası Yer Rehberi: Özel Doğum Günü Ödüllerinin Kilidini Açma

Battle royale oyunlarının en popüler olanlarından biri olan Fornite, şu sıralar üçüncü doğum gününü kutluyor. Oyun için oldukça olaylı üç yıl oldu ve sonunda güzel bir kutlamayı haketti. Oyuncular, özel ödüllerin kilidini açmak ve deneyim kazanmak için bir dizi görevi tamamlamak zorundalar. Zorluklardan ikisi, farklı doğum günü pastalarını bulmak için haritayı geçmenizi gerektiriyor. Bu rehber, farklı doğum günü pastalarının önünde kolaylıkla dans etmenize yardımcı olacaktır.

Doğum Günü Pastası Yerleri Nerede?

Doğum günü pastaları, çoğu adlandırılmış yerlerde olmak üzere haritanın her yerine dağılmış durumda. Bir emote kullanarak yaklaşık on tanesinde dans etmen gerekecek. Pastalar genellikle adlandırılmış bir yerin merkezine yakındır. Yine de herkes pastaya gitmeye çalışacağı için dikkatli olun, bu yüzden bu iniş noktalarının çoğu oldukça tehlikelidir. İşte pasta konumlarının bulunduğu bir harita:

Bir pasta bulup yanında dans ettikten sonra, kalkan elde etmek için etrafındaki küçük kek dilimlerini yiyin. Bu, başka bir görevi tamamlamanıza yardımcı olacaktır. Yine de oyun başına sınırlı miktarda kek parçası vardır, bu yüzden başkaları yemeden önce bir pastayı almanız gerekir. Oyun içi görünümü şu şekildedir:

Doğum Günü Mücadelelerini Tamamlayarak Ne Alabilirim?

Özel bir pasta sırtı süslemesinin kilidini açmak için dört özel doğum günü görevini tamamlamanız gerekiyor. Diğer zorlukları tamamlamak size özel doğum günü ifadeleri, spreyler, silah görünümleri ve diğer kozmetik ürünleri netleştirecektir.

Oyuncuların görevleri tamamlamak ve ödülleri kazanmak için 1 Ekim'e kadar süreleri var. Ayrıca haftadan haftaya ortaya çıkan Wolverine zorluklarını da tamamladığınızdan emin olun. Mevcut tüm Marvel ürünlerini elde etmek için onlara ihtiyacınız olacak.