Fortnite Dur İşaretleri Nerede Bulunur?

Fortnite Dur İşaretleri Nerede Bulunur?

Fortnite Dur İşaretleri

Fortnite Dur İşaretleri

Fortnite Sezon X resmen geldi ve Epic Games‘in popüler battle royale oyununda çok şey değişti. Sadece haritada keşfedilmesi gereken yeni alanlar değil, aynı zamanda satın alınması gereken yeni bir Battle Pass var. Bu da Battle Pass alanların tamamlanması gereken yeni challenges ve kilidini açmak için kozmetik ödüller içeren bir ürün yelpazesine erişmelerini sağlar.

Ancak bu sefer, challenges geçen sezonlardan biraz daha farklı çalışıyor. Daha önce, Epic haftalık bazda tamamlayacak yeni görevler sunmuştu, bazıları bir Battle Pass’a sahip olmasalar bile herkesin kullanımına açıktı. Sezon X bu ücretsiz görevleri sonlandırdı. Şimdi, challenges görevlerin çoğu Battle Pass’da bulunuyor. Bu yüzden yeni sezondan en iyi şekilde yararlanmayı umuyorsanız birini almanız gerekir.

Challenges artık haftada bir bitirilmiyor; bunun yerine, şimdi farklı temalı setler halinde gruplandırılmışlar. En başından itibaren üç challenge çıkar ve tamamladıkça diğerlerinin kilidini açarsınız. İlk temalı sete Road Trip adı verilir. Eğer adaya çok aşina değilseniz, size sorun çıkartabilecek Catalyst skini ile dur işaretlerini yok etmek gibi birkaç görev sunar. Bunların nerede olduğunu bilmiyorsanız, sizi doğru yönde yönlendirmek için derlemeye çalıştık.

Dur İşaretlerinin Konumu

İmha etmeniz gereken dur işaretleri adanın her tarafına dağılmış durumda. Bu challenge görevini tamamlamak için toplamda 10 tanesini tahrip etmeniz gerekiyor. Neyse ki, tek bir maçta 10’un tümünü yok etmeniz gerekmez, böylece bir oyuna girebilir, işaretlerin birkaçının bir araya getirildiği bir alanı ziyaret edebilirsiniz. Daha sonra hepsini yapana kadar işlemi tekrarlayabilirsiniz.

En iyi konumda olan dur işaretleri, 10 tanesine ev sahipliği yapan Pleasant Park’ta bulunabilir. Bu yüzden oraya inerseniz bu challenge görevini tek seferde net bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Tabii herkes görevi tamamlamaya çalışacağından epey kalabalık olacaktır. Kalabalıktan kaçınmayı tercih ederseniz, Salty Springs’in etrafına dağılmış üç dur işareti ve Mega Mall tarafında iki tane daha bulabilirsiniz. Ayrıca Paradise Palms çevresinde en az iki dur işareti mevcut, bu yüzden tercih edebileceğiniz çok sayıda seçeneğiniz var.

Fortnite Dur İşaretleri Harita

Fortnite Dur İşaretleri Harita

Challenge Nasıl Tamamlanır?

Challenge adından da anlaşılacağı gibi, dur işaretlerini yok etmek yeterli değildir. Sezon X Battle Pass’ın ilk kademesinde kilitli olan Catalyst skinini giyerken bunu yapmanız gerekiyor. Skini donanın, daha sonra bazı işaretler bulun ve alabileceğiniz herhangi bir silahı kullanarak onları yok edin. Sonunda 10 dur işaretinin hepsini kırmayı başardığınızda, challenge’ı tamamlayacak ve 10 Battle Stars kazanacaksınız.