Fortnite Farklı Bir Silah Olan Mounted Taret’i Ekliyor

Fortnite Farklı Bir Silah Olan Mounted Taret’i Ekliyor

Fortnite Mounted Turret

Fortnite Mounted Turret

Fortnite geliştiricisi Epic Games, neredeyse her güncellemeyle birlikte popüler oyununa yeni silahlar ve ürünler sunuyor. Bu haftaki yama ile bu trend devam edecek gibi görünüyor. Oyun içi Haber akışı bize, Battle Royale modundaki yeni bir silahın ilk bakışını sundu: Mounted Turret.

Akıştaki açıklamasına göre, Mounted Taret, oyunda alabileceğiniz diğer silah türlerinden oldukça farklı olacak gibi görünüyor. Açıklamada, “Tareti yerleştirin ve rakiplerinize yaylım ateşi açın!” yazıyor. Ancak, aynı zamanda, silahın aşırı ısınabileceği konusunda da uyarıyor, bu yüzden bir tanesine rastlayacak kadar şanslıysanız, bunu stratejik olarak kullanmak isteyeceksiniz.

Epic, Mounted Turret’in oyunda görüneceği zamanı resmi olarak doğrulanmadı; ama, Haber akışında kullanılan silahlar genellikle bir sonraki haftalık güncellemenin bir parçası olarak gelir.

Fortnite’ye gelen son silah, geçen haftaki 6.22 güncellemesinin yanında açılan Heavy Assault Rifle‘dı. Silah Rare, Epic ve Legendary formlarda geliyor ve sandıklarda, satış makinelerinde, tedarik droplarında ve yer yağmalarında bulunabilir.