Fortnite Gizli Battle Star Nerede Bulunur? Sezon 9 Utopia Challenge

Fortnite Gizli Battle Star Nerede Bulunur? Sezon 9 Utopia Challenge

Fortnite Gizli Battle Star

Fortnite Gizli Battle Star

Hafta 9 challenges görevleri şimdi Fortnite‘da ve size Battle Pass‘ınızı seviyelendirme ve daha fazla Sezon 9 ödülünün kilidini açma şansı veriyor. Tamamladığınız her görev sizi Battle Stars ile ödüllendirir. Ancak, belirli bir haftadaki yedi görevin tümünü bitirmeyi başarırsanız, bu sezonun Utopia challenges görevlerinden birini tamamlayacaksınız, bu da sizi oyunun haritasının çevresinde bir yere gizlenmiş ücretsiz bir öğeye götüren özel bir yükleme ekranının kilidini açacaktır.

Tamamladığınız her tek numaralı Utopia challenge, size topladığında Battle Pass’ı tam bir kademe yükseltecek gizli bir Battle Star bulma şansı verecek. Tabii onu bulmanız gerekecek. Neyse ki, bu haftaki Battle Star’ı bulmak oldukça kolaydır.

Yeterli challenges görevlerini tamamladıktan sonra, aşağıda gösterilen yükleme ekranının kilidini açacaksınız. Bu, sürmekte olan 14 Days of Summer etkinliğinden paten parkında Brite Bomber’ı gösteriyor. Bununla birlikte, görüntünün sağ alt kısmına yakından bakın ve rampanın üzerine çizilen bir Battle Star çizimini göreceksiniz. Sizi öğeye götürecek ipucu budur.

Fortnite Gizli Battle Star Yükleme Ekranı

Fortnite Gizli Battle Star Yükleme Ekranı

Battle Star, iplerle çevrili bir arabanın üzerinde tasvir edilmiştir ve Mega Mall içinde böyle bir araba vardır. Bu yüzden onu almak için gitmeniz gereken yer orasıdır. Bölgeye doğru yol alın, arabayı bulmak kolay olacaktır. Ana girişten içeri girip, çeşmenin solundaki odaya gidin. Arabayı bulduğunuzda, Battle Star tıpkı resimde tasvir edildiği gibi görünecektir. Gidin ve alın. Bulmak için daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, Battle Star’ın konumunu aşağıdaki harita üzerinde işaretledik.

Fortnite Gizli Battle Star Konumu

Fortnite Gizli Battle Star Konumu