Fortnite Güncelleme 6.10 Daha Fazla Ürpertici Skin ve Kozmetik Ekledi

Fortnite Güncelleme 6.10 Daha Fazla Ürpertici Skin ve Kozmetik Ekledi

Fortnite Daha Fazla Ürpertici Skin ve Kozmetik

Fortnite Daha Fazla Ürpertici Skin ve Kozmetik

Fortnite‘ın 6.10 güncellemesi artık mevcut, bazı hata düzeltmelerinin yanı sıra turnuvalar ve yeni bir araç ekleniyor. Yine de alışılmış olduğu üzere Epic, mağazada göreceğimiz bazı yeni skin ekleme fırsatını da kullandı ve bu ayın ürkütücü Cadılar Bayramı temasını güzel bir şekilde uyduruyorlar.

Fortnite Insider, güncellemenin Arachne ve Spider Knight Legendary skinleri, Guan Yu Epic ve Onesie Rare skini eklediğini bildirdi. Bunun üzerine, Moonrise, Webbreaker ve Guandao baltalarını, Hatchling ve Divine Dragon planörlerini, Long Legs, Spider Shield ve Loyal Shield back bling’lerini ekler.

Güncelleme ayrıca oyun içi turnuvalar özelliğini de ekliyor; bunlardan ilki şuan aktif. Bu, Alfa Turnuvası’nın uygun şekilde adlandırıldığı bir Solo turnuvasıdır ve 21 Ekim’e kadar sürer. Ayrı bir Friday Night Fortnite turnuvası da her cuma Kasım ayı sonuna kadar devam edecek. Turnuvalar becerilerinizi göstermek için size pimler kazandırabilir ve gelecekte pimleriniz daha yüksek seviyeli turnuvalar için kullanılabilir.

Güncelleme ayrıca kar temizleme benzeri bir ek ve özel bir boost yeteneği ile birlikte gelen yeni bir Quadcrusher araç da ekler. Savaş alanında yıkıma neden olacak şekilde tasarlanmış oldukça iri bir makine parçasıdır.