Fortnite Güncelleme 6.20

Fortnite Güncelleme 6.20

Fortnite Fortnitemares Etkinliği

Fortnite Fortnitemares Etkinliği

Epic, Fortnite’ın 6.20 yamasının içeriğini açıkladı ve oldukça önemli bir özellik var. Güncellemedeki büyük özellik, oyunun Halloween temalı etkinliği olan “Fortnitemares” ın lansmanıdır. Epic Games, etkinlik hakkında şunları söylüyor: “Tüm lezzetli ikramları, heyecan verici ve yeni görünümleri keşfedin. Fortnitemares sırasında, Battle Royale oyununu yepyeni bir şekilde Küp Canavarlarla karşı karşıya geleceksiniz. Six Shooter ve Fiend Hunter Crossbow gibi bu ürpertici yaratıklara karşı savaşmak için yeni silahlar var. Yağma almak ve düşman oyunculara karşı hayatta kalmak için Cube Fiends ve Fragments‘ı alın.”

İlginç bir şekilde Fortnitemares, Battle Royale modu ve Save The World modu arasındaki çizgiyi, oyuncuların zombi benzeri düşmanlarla karşılaşmasını sağlayarak bulanıklaştırıyor gibi görünüyor.

Fortnite‘ın Battle Royale kipindeki diğer önemli eklemeler, yeni bir silah olan Six Shooter ve Planörlerin yeniden konuşlandırılmasıdır. Epic, şu anda bu ikisinin ikincisini test ettiğini ve bunun sonucunda tüm Battle Royale oyun modlarında kullanılabileceğini söyledi. Oyun alanında, Spiky Stadyumu’nda yapılan değişikliklerle birlikte yeni bir korsan gemisi mini oyunu ve “diğer eğlenceli eklemeler” var. Tam Fortnite güncelleme 6.20 yama notlarına buradan göz atabilirsiniz.