Fortnite Güncelleme 6.21 Çıktı

Fortnite Güncelleme 6.21 Çıktı

Fortnite Balonlar

Fortnite Balonlar

Fortnite için yeni içerik saldırısı, geliştirici Epic Games’in oyunun en son parçasını yayınladığı gibi devam ediyor. 6.21 güncellemesi artık PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Android ve iOS (App Store’a ulaşmadan önce kısa bir gecikme yaşayabilir)’da mevcut. Güncellemenin özelliği yeni bir öğe türü Battle Royale: balonlardır.

Epic, kullanıcıları yeni güncellemeyle ilgili sorunlar hakkında da bilgilendirdi. Twitter’da, “Performans ve eşleme ile ilgili sorunlar da dahil olmak üzere, v6.21 yamasıyla ilgili birkaç sorunu araştırıyoruz. Daha fazla bilgiye sahip olduğumuz anda bir güncelleme yayınlayacağız.” denildi. Sorunların ne zaman çözüleceği ile ilgili bir bilgi yok.

Balonlar sıradan bir şeymiş gibi gelebilir, ama oyuna biraz tuhaf, taktik bir eğlence katmış gibi görünüyorlar. Epic nadir olarak sınıflandırılırlar ve onları seçtiğinizde, dağıtılabilen toplam 20 tane alırsınız. Aynı anda altıya kadar tutabilirsiniz; birincil ateş düğmesine basarak balonları şişiriyorsunuz ve ikincil ateşe basarak bir tanesini bırakıyorsunuz. Balonlar, çeşitli yerlerde bulunur; sandıklar, tedarik dropları, tedarik llamas, vending machines veya yağma. Ama onları kullanırken dikkatli olmak isteyeceksiniz. Yama notlarında, “Çok uzun süre çok fazla süzülmeyin; balonlar sadece maksimum yapı yüksekliğinde çok uzun süre dayanır.” yazıyor.

Bir diğer önemli değişiklik, son yama ile testlere giren bir özellik olan planörün yeniden yerleştirmesini içeririr. Epic bunu hiç kaldırmayacak ve geri bildirimleri izlemeye devam edeceği planları var.

6.21 güncellemesi birkaç silahı kaldırır. Standart maçlarda, artık yarı otomatik keskin nişancı, güdümlü füze ve ikili tabancalarla karşılaşmayacaksınız. Bunlar ileride geri dönebilir, ancak şimdilik onları yalnızca Playground modunda kullanabileceksiniz.

Grappler ile ilgili olarak Epic, bir aracın yolcusu tarafından kullanıldığında, aracın hızı, çengel kuvvetini arttırmak için bir etken rol oynar. Ayrıca, bir araçtan ayrılmak artık bir yayda hareket etmesine neden olmayacaktır; araç yerine doğru devam edecek.

Save the World tarafında, yeni bir gizlenme türü, yeni bir kahraman ve diğer düzeltmelerin bir listesini bulacaksınız. Her zaman olduğu gibi, bu işbirliği modu yalnızca satın alınan erişime sahip olanlar için kullanılabilir; Epic kısa bir süre önce, gelecek yıllara kadar herkesin ücretsiz oyun oynama modu (Battle Royale gibi) için geçerli olmayacağını açıkladı.

6.21 güncellemesinin yayınlanması, Cadılar Bayramı etkinliği Fortnitemares’in Battle Royale‘de sona ermesi için birkaç gün önce geliyor. 4 Kasım Pazar günü, devam etmekte olan festivalleri kapatacak bir defalık bir etkinlik. Tam yama notlarına buradan bakabilirsiniz.