Fortnite Güncellemesi 5.4 Yama

Fortnite Güncellemesi 5.4 Yama

Fortnite Güncellemesi

Fortnite Güncellemesi

Epic Games PS4, Xbox One, PC, Switch, iOS ve Android’de Battle Royale ve Save the World modları için yaptığı tüm değişiklikleri, ince ayarları ve yeni eklemeleri detaylandıran Fortnite 5.40 yama notlarını yayınladı.

Önceden onaylandığı gibi, bu güncellemenin ana konusu, oyuncuların soygun senaryosunda rekabet etmesini sağlayan High Stakes etkinliğidir. Bu sınırlı zaman modunun bir parçası olarak, Grappler olarak adlandırılan yeni bir traversal aracı da tanıtıldı. Bu silah, oyuncuların kendilerini harita etrafında fırlatmasına izin veriyor, bu da hem hızlı bir şekilde savaşa girip hem de kaçmak için kullanışlıdır.

High Stakes, Getaway adlı yeni bir LTM tanıtıyor. Victory Royale, harita üzerinde ortaya çıkan ve bir Getaway Van’da güvenli bir şekilde kaçan dört Jewel’den birini alarak elde ediliyor. Bir Jewel taşımak size zaman ve sağlık verir, ancak hareketleriniz % 10 oranında yavaşlar.

Bu arada, Save the World modunda üzerinde çalışmak için yeni bir dizi Horde mücadelesi var. Epic, “Artan sağlık ve güçlü vurmalarla oyuncuları yatırma yeteneği sayesinde bu Husklar şaka değildir. Takımını topla ve onları şimdi al.” diyor. Bu moda yeni bir Harvester Ninja da eklendi.

Tam Fortnite: Battle Royale ve Save the World güncellemesi 5.4 yama notlarına buradan göz atabilirsiniz. Fortnite‘ı buradan indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.